Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Förskollärare/ lärare

Skrivet av Suss
vad för avslutningspresenter har ni fått och vad uppskattade ni mest? Ska köpa avslutningspresenter till 5 st lärare.
Svar på tråden: Förskollärare/ lärare

jordgubbsplanta

var nog de som vi gett bort som lärarna pratade mest om efteråt, vi köpte en planta i en ampel och de blev en hel del jordgubbar. bästa som en av lärarna sa var att de passade dom alla.
Skrivet av    UlLi

Hihihi. När jag var liten

sa jag till min mamma som är lärare att hon nog hade blivit det för att få de där presenterna i slutet av terminen.. :oD Om jag har tolkat henne rätt så har hon alltid uppskattat saker som inte är av prydnadskaraktär då det blir rätt mycket vaser och skålar genom åren. Däremot fiffigheter som den föreslagna jordgubbsplantan eller ätbart som tex fina matoljor (finns ju massor- avocadoolja, valnötsolja och finare olivoljor) i en korg osv verkar vara väldigt uppskattat. Jag skulle tänka saker som lever ( typ en olivplanta) eller saker som går att äta!
Skrivet av    Lärarbarn

Jag uppskattar

att få blommor, speciellt glad blev jag för en jordgubbsplanta och en tomatplanta. När jag haft eleverna i 3 år fick jag ansiktsbehandling och fotbehandling. Det var verkligen den bästa present jag fått.
Skrivet av    läraren

Vi gav fröken en "fotpåse"

Vi samlade några tior var och köpte en massa fotvårdsprodukter, typ fotsalt, fotfil, fotmassageplatta o.s.v. till lärarnas (var flera) trötta fötter efter terminens slut. Det verkade uppskattas i alla fall och jag tycker också att det är kul med något som \"används och försvinner\" än något som ska sparas i flera år.... En annan variant som jag vet är ganska kul är att alla köper var sin ros till fröken och lämnar fram den med en kram, såfår fröken en JÄTTE-bukett med sig hem i alla de färger! Häftigt om man har en stor klass! 30 rosor får man inte varje dag...
Skrivet av    Mamma J

vad kostade den?

Tänkte köpa 3 jordgubbsplantor och tre krukor som David får måla på och ge till sina dagisfröknar när han slutar dagis.
Skrivet av    Lina

Wow, en olivplanta!

Det skulle jag vilja ge! Var kan man köpa det?
Skrivet av    Malou

Artiklar från Familjeliv