Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

HALLÅ! Någon som blivit gravida IVF/ICSI fast inte

Skrivet av chantii ruvardag 14,
kännt nå speciellt,,,,, idag är jag på ruvardag 14. Och känner inget alls länge, haft mensvärk ganska mycket, och trott att den skall komma hela tiden.
Ska testa på söndag,,, någon som varit gravida,, och kännt som jag?
Svar på tråden: HALLÅ! Någon som blivit gravida IVF/ICSI fast inte

JA

denna gång fast nu är det ju frysisar men jag hade mensvärk trodde den skulle komma och det kom tom liten rosa flytn, trodde det var kört men testdag 15 så var det två starka streck. När ska du testa? LYCKA TILL
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

hej

på söndag,, iiiiiiiii nervös
Skrivet av    chantii ruvardag 15

jag tror att du är gravid

vid mitt första misslyckade försök kom mensen på dag 12 andra gångerna har den inte kommit coh då har jag varit gravid, men de har tyvärr blivit missfall då. Håller tummarna! Kan du hålla dej till söndag? hur långt mellan plock och insättning är det?
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

näe.....

tror du,, hoppas,, får rysningar i hela kroppen,,,av lycka! Vi plockade på måndagen, satt in ett toppägg på onsdagen,, tesdag 18dagar efter så på söndag.. Ja,, jag tror jag väntar till på söndag,,om jag inte får ett riktigt bra tecken på att jag är gravid,, vaknar av illamående elller nåt..
Skrivet av    chantii ruvardag 15

okej jag hade

ju långtidsodlade ägg, kan inte rikgit skillnaden där men tror att de är kortare ruvningstid då. Men jag ska hålla tummarna för dej, skriv här å berätta hur det gick sen Kram och kycka till nu.
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf 13/12

Japp

Första o tredje gången som resulterade i mina två guldklimpar kände jag mest ingenting. Andra försöket som misslyckades hade jag ont som f*n. Hoppas att det gått vägen för dig!
Skrivet av    sarawn m Olle o Linnea

hej

Ja, det låter ju nästan lite lovande,,,, vad gjorde du? ICSI/IVF? Och när fick du din mens när det inte gick vägen? Hade du progesteron? Pj,,många frågaor, men jag börjar bli lite nervös... som sagt, känner inte så mycket, mest yr och konstig,,,
Skrivet av    chantii ruvardag 16

Gjorde ICSI

I Umeå alla tre gångerna. Har varit mycket nöjd med den kliniken. Min mens kom ganska tidigt vill jag minnas, har för mig att den kom på ruvardag 10-11 eller nåt sånt. Det var i alla fall på en helg och inne på akuten visste de inte ens vad jag pratade om utan jag fick berätta för dem vad jag hade gått igenom.Det är ju precis vad man har ork med när man börjat blöda efter ett försök :(. Hade progesteron alla tre ggr+folacintabletter. Det sägs att Folacinet minskar risken för missfall. Förstår att du är nervös, precis vid den här tiden i fjol så fick jag tillbaka ägget som blev lilla Linnea. Hoppas att allt går bra! Kram på dig!
Skrivet av    sarawn m Olle o Linnea

tack

Va skönt att få höra när det går bra,,,,, hade du nån mensvärk under ruvartiden? Eller nån symtom alls? Kram och tack
Skrivet av    chantii ruvardag 16

Lite

som mensvärk hade jag under nästan hela graviditeten. Det fick jag förklarat för mig var livmodern som växer o därför känns det som mensvärk. Ha det gott!
Skrivet av    sarawn m Olle o Linnea

Det gick vägen!

Det blev ett plus i morse,,, Helt otroligt,,, vågar inte tro det, men det var ett plus,,, ska köpa ett test till imorgon,,,
Skrivet av    CHANTII! GRAVID!!!!!!

GRATTIS!!!!!!!

Vad underbart och det kommer bli en liten majbebis väl? Majbebisar är toppen tills de kommer in i den än mer toppen trotsåldern kring 3-4 år :) Njut nu av graviditeten och jag hoppas du får må bra under alla de månader som är kvar. kram och lycka till
Skrivet av    Längtan mamma till två

det var ju det jag sa ;)

vad roligt grattis i massor, håller tummarna att allt går bra för er nu. ;)
Skrivet av    Lapplandstjejjen m Anton & twins bf13/12

Grattis!!!!

Visst är det väl en underbar känsla när man får det där efterlängtade +et. Lycka till i fortsättningen oxå! Kram!
Skrivet av    sarawn m Olle o Linnea

ja,

grattis
Skrivet av    andromeda

missfall

igår kom det ut,,, känns hopplöst,,, vet inte hur vi ska orka ta nya tag,, om det ens finns chans till att det kommer gå nästa gång,,, någon som har haft missfall och sedan lyckats igen? Med ICSI??
Skrivet av    CHANTII

ja beklagar

verkligen! Jag har gjort icsi och misslyckats ,försökt igen (tufft) och lyckats. så jag håller tummarna för er!!!
Skrivet av    andromeda

vad hände?

När du fick ditt missfall ,var det tidigt, jag fick ju mitt 3veckor efter införande,, Fick du toppägg tillbaka båda ggr? Oj,, konstiga frågor kanske,men du kanske kan hjälpa mig lite?
Skrivet av    CHANTII

Hände mig med

vid vårt första försök. Fick tidigt missfall i vecka 7. Nästa försök så gick det vägen och även tredje försöket. Jag hoppas verkligen att det kommer gå vägen för er. Jag vet inte hur kvaliteten var på äggen första gången och det var två som sattes in. kram
Skrivet av    Längtan mamma till två

Näää!

Vad tråkigt! Förstår hur du känner dig, vi misslyckades ju oxå , på vårt andra försök och det var svårt att ta sig upp o försöka igen. Det kan ta tid och ork länge ifrån en innan man hittar kraften att försöka igen. Försök att ta vara på dig nu! Kram
Skrivet av    sarawn m Olle o Linnea

ja det var hög kvalite...

på äggen, men ändå missfall. Andra försöket försöket var också två \"toppägg\" slutresultatet blev en tjej :) Tredje försöket,1,5 år senare tog det direkt och slutade med en tjej och kille.
Skrivet av    andromeda

jag gick på direkt,

månaden efter missfallet. Tyckte det var lika bra,vet inte om jag hade orkat ta tag i det igen om jag hade dragit ut på det.
Skrivet av    andromeda

men

du var väl tvungen att vänta en mens i mellan?
Skrivet av    CHANTII

nä,inte vad jag minns

e ju 6 år sedan :) det måste jag kolla,för jag har för mig att vi gick på det direkt vid nästa mens.
Skrivet av    andromeda

Jag kände inget.....

Så jag var otroligt nervös när jag skulle testa. Visade sig vara positivt. Så hoppas det har lyckats för dig med...
Skrivet av    Maria med Max...

Artiklar från Familjeliv