Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

orolig...

Skrivet av Orolig Linda
Jag fick mitt andra barn i oktober förra året och känner mig ganska nöjd så. Jag har satt in en spiral och kännt mig trygg. Nu har min mens blivit försenad(alltid i tid) och jag tänker tillbaka att mitt humör har blvit upp och ner på sistone. Jag är livrädd. Är det någon som vet hur stor risken/chansen är att bli gravid med spiral?
Svar på tråden: orolig...

Vad är det för sorts spiral?

Jag satte in en levonova (hormonspiral) i slutet av januari, och jag har inte haft mens alls förrutom en liten blödning precis när den sattes in. Är det en hormonspiral är det helt normalt att inte ha några blödningar. Men säkrast är väl att snacka med din bm om det, och skapa lite klarhet i problemet.
Skrivet av    Annisan2oktoberboys

Kopparspiral

Nej, det är en kopparspiral. Jag satte in den ganska så snart efter förlossningen så jag har haft mens regelbundet. Jag måste nog åka och ta ett test så jag får lägga ner oron. Det skulle inte vara så lägligt med en bäbis till eftersom min sambo jobbar borta på veckorna.....
Skrivet av    orolig Linda

Jag hade det likadant förra månaden!

Testade mig tre ggr, var ganska nojjig och inbillade mig att jag kände diverse grav.symptom. Och jag har åxå kopparspiral, och funderade åxå _mycket_ på om jag tillhörde de få procenten som faktiskt blir gravida ändå. Men mensen kom, 5 dgr sen - men den kom!
Skrivet av    Rebecca m. tre pojkar