Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

mix and match

Skrivet av o
hur bra är ni på att mixa färger? bryr ni om dem matchar öht?
satt o tittade på en av mina favvosidorna och fastnade för den här bilden, grönt, turkost, brunt, allt på samma gång.Dock snyggt tycker jag. Hela outfiten var ngt jag vill satsa på, inte färgerna men resten, bara byxororna saknas, resten har jag.

http://www.vogue.fr/pages/pop_defiles.asp?
idDefile=1405&isAffAcc=0&isAffBkg=0&page=6
Svar på tråden: mix and match

mixa ja

Tycker det är trist när folk tycker att matcha är lika med att ha samma färg eller max två färger, ibland kan dom mest oväntade kombinationer se skitsnyggt ut! man måste våga mer, prova mer! Övermatchat med samma färg på skor, väska, skärp, handskar och läppstift kan bli lite \"over the top\"
Skrivet av    maria65:a

oj, ingen bild ser jag, här istället:

http://www.style.com/fashionshows/collections/F2005RTW/complete/thumb/RBTOCVLL?trend=&page=4 Bilden m grön kavaj
Skrivet av    o

sant

måste våga mer..har lite svårt att se mig själv i gula moccastövlar t ex..men what the ...:-)
Skrivet av    o

med dom blå skorna?

Jag skulle definitivt vända mig om på stan efter en sån klädsel/färgmix! man syns :-) Snygg kavaj f.ö
Skrivet av    maria65:a

ja, hon ja!

visst är det en häftig färgkombination?!*vågavåga*-mantrar:-) Man kan ifs svenskanpassa med lite dämpade färger och ta t ex en lååång stickad tunn scarf runt halsen till.
Skrivet av    o

vill man se...

...svensk ut så existerar bara svarta och bruna skor, sällan man ser andra kombinationer! Samma med kappor/jackor, brukar kolla plattformarna om vintrarna och det är svart, svart, mörkgrått, brunt, svart, svart... Tror att vi är mer praktiska \"jag köper svarta skor för då passar dom till allt\" Visst, sant på gott och ont...
Skrivet av    maria65:a

Jag tyckte

inte att det var snyggt med blå stövlar till den outfiten. Inte just den blå nyansen i varje fall. Sen är det ju alltid svårt att avgöra färger från en bild (skärminställningar, kameran, photoshop etc etc).
Skrivet av    LottaJ

sant

jag skulle gärna köpa ett par blå skor (såg ett par petrolfärgade boots på vagabonds sida som det är dreggelvarning på) om jag hade råd att köpa flera par. kan man bara köpa ett par höst eller vinterskor kanske ett par blå inte riktigt är rätt val (fast jag funderar fortfarande på det iallafall)
Skrivet av    pitufina

Artiklar från Familjeliv