Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Pojkar och gympa

Skrivet av Emma
Min 4-åring ska börja på gympa och är så glad för det. Vi åkte för att inhandla gympakläder och gympapåse. Började leta i sportaffärer men där började storlekarna på 120 ( han har 104)så de hänvisade till barnklädesaffärerna. Den första jag tittade i var H&M. Frågade om de hade några gympakläder till min pojke men nej hon beklagade men de tog bara hem sådant till FLICKOR!! Vadå, är det inte vanligt att pojkar gympar???. Det slutade med att jag fick köpa ett par gympashorts i storlek 120 "något" för stora. Ville även ha en Puma T-shirt som jag inhandlade på flickavdelningen på Stadium storlek 122/128. Den måste jag dock byta eftersom den var för liten!!! Undrar just hur den sitter på en tjej som verkligen har den storleken. Antagligen som en andra hud. Jämförde med en vanlig T-shirt strl 122/128 och skillnaden var enorm. Visst skiljer det mellan pojkar och flickors kroppsbyggnad men så stor skillnad kan det omöjligt vara.
Svar på tråden: Pojkar och gympa

Det är så tråkigt!

Min pojke började gympa som två-åring. Alla killarna på gympan hade vanliga mysbyxor, flickorna hade rosa gympadräkter med trikåer och allt. Blev så sur så jag köpte randiga trikåer till min son och en rosa t-tröja. Varför finns det inga gympakläder till pojkar?
Skrivet av    Sol

Samma sak...

...med danskläder. Min son vill också ha speciella danskläder, precis som tjejerna har. Men inte finns det något förutom ballerinakjolar vad jag sett (på HM)... så det blir nog randiga trikåer här också om jag hittar det ;-)
Skrivet av    Trillian m Saga99, Casper02 och Marcus04

Blev lite nyfiken...

... och surfade runt. Och här verkar de ha lite barndanskläder som inte enbart är rosa..: http://www.dancegymshop.com/svensk/katalog.asp
Skrivet av    -ES-

Mysko

Min son ska testa på gympa ffgg på onsdag och är också fyra år; vi köpte gympakläder på PoP åt honom fanns iaf i stl 110-116 som ha har, minns inte om jag hittade stl 104. Fanns en dyrare variant och en billigare. Gymnastikshorts med tröja till.
Skrivet av    Lingling

Artiklar från Familjeliv