Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

fortsättning från många barn tätt...

Skrivet av Moniquex med e020302 ,n 030910 &c 050723
ville bara säga att jag blir så ledsen när man har tre barn tätt att folk ska hela tiden säga att man är någon maskin som fixar barn.. räcker det inte med två??men tänk om jag vill ha tio?? Det måste väl vara samma sak om man har bestämt sig för ett?? då måste väl omgivning tjata när syskon kommer``??
Man kanske har egna uppfattningar och första barnet kanske kom till med ivf och man har inte råd med fler ivf??Det är ju inte presenterna jag är ledsen för att mina barn inte får.. men minnen på bilder dom ser på dopet. Sen med sista barnet på förlossning satt min kära sambo och glodde på tv under hela öppnings skedet.. och när det var dags för krynningar då pallade han sig in.. hans förklaring var.. jaja.. det kommer när det kommer.. vi vet ju att det är ingen panik ännu.,,
Svar
usch..
jag skulle ha blivit vansinnigt arg om min sambo betedde sig så nonchalant.. vilket han nog inte skulle men.. Jag vet inte varför folk har så mycket åsikter... De barn som jag har är födda feb-03 o mars-04. O så ska vi ha en liten till i februari. Det har skapat kommentarer som \"vad dåligt planerat\". För att de kommer fylla år inom en månad alla tre. Men vaddå planerat? Visst, vi har aktivt försökt bli gravid alla tre gånger, och vi har blivit det på andra försöket alla gånger. Men jag anser ändå att man inte kan planera sånt. Det hade lika gärna kunnat tagit ett halvår eller längre den här gången! Vi är lglada, det är väl huvudsaken, varför kan inte andra glädjas med oss då?
Skrivet av    Norpisen bf 2/2