Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Idé till 5-årig flicka + prisnivåfråga

Skrivet av Millicas
Min treårige son har blivit bjuden på kalas till en av flickorna på dagis som fyller fem år. Jag har ingen koll på vad femåringar gillar... Är det någon som har bra tips på presenter? (barnen ska vara utklädda till prinsar och prinsessor på kalaset)
I vilken prisklass brukar ni köpa presenter när barnen går på kalas hos kompisar från dagis? Detta är vårt första sådana, så det vore intressant att veta hur det går till på andra håll.
Svar på tråden: Idé till 5-årig flicka + prisnivåfråga

50 kronor kanske

är en bra nivå. För det får man något kul som tex roliga målargrejer. Det finns ju så mycket sådant som blåsfärger och måla egna magneter osv.
Skrivet av    Manet

Tips!

Har själv en 6-åring som varit på ett och annat prinsesskalas och \"småplock\" brukar funka bra. Här kommer några tips: Liten plånbok med en peng i Hårsnoddar, hårspännen, hårband Glitterpennor Bok Någon badgrej så här inför sommaren Sickers, Klistermärken med namnet Såpbubblor Gatukritor Hopprep Pyssellådor ex gör egna tvålar Något fint sommarlinne (finns ju till bra pris på t ex H&M) Clickits Omkring 50 kr är väl ganska vanligt.
Skrivet av    Camilla m J&F

Tack!

Tack för era tips! Jättebra. 50 kronor känns rimligt, tycker jag också.
Skrivet av    Millicas

Artiklar från Familjeliv