Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ågrenska

Skrivet av Malin
Hej ! Vi har blivit inbjudna på en familjevecka om "barn med shunt utan ryggmärgsbråck" på något som heter "Ågrenska". Är det någon som har eller ska varit med på det?
Verkar intressant tycker jag !
Svar på tråden: Ågrenska

Hej Malin!

Vi har också fått en inbjudan men har inte hunnit ta ställning till den ännu. Fokus på Cordelia har blivit på hennes CP skada och inte på shunten så i och för sig borde det vara jätteintresant att delta. Tyvärr är den i slutet av november och jag är iväg på Move&Walk med Cordelia i fyra veckor i okt/nov. Kan bli lite mastigt att fara iväg till ett nytt ställe och bo på så snart inpå. Ska sätta mig ner och läsa igenom det lite bättre.
Skrivet av    Marika med Cordelia

En inbjudan är inte...

lika med att man kommer med (tyvärr) De kan bara ta emot ca 10 familjer och beroende på typen av familjer som skickar in sin ansökan så gör de ett urval av vilka som kommer med. Vistelsen kostar 15 000 kr per familj, (kost och logi ingår) som man kan ansöka om bidrag till via sin HAB eller fonder Det är en mycket intensiv och givande vecka med föreläsningar från kl 9,00 till 17,00.Personalen tar hand om barnen under denna tid, men man träffas på lunchen och äter med sina barn då. Kvällarna tillbringar man på kursgården, kvällsfika vid 19,00 (utan personal) Varje familj får ett rum till sitt förfogande, dusch och toa i korridoren. Vi har varit med tidigare om Tims sjukdomar, esofagusatresi och hydrocefalus. I januari var jag enbart med som åhörare på esofagusatresikonferansen, även det gav mycket. Och jag anser att kommer man med, så är det inget att tveka på. Gå in på www.agrenska .se Klicka på Nyhetsbrev och sök på hydrocefalus, så kan du läsa om förra HC träffen Eller det går bra att mejla mig på: [email protected] vid ev frågor
Skrivet av    Tims mamma