Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Familjeweekend i Stockholm - var bor vi?

Skrivet av Lotte
Nu är det snart dags för en familjeweekend i Stockholm, min sambos företag har familjedag på Gröna Lund och vi vill passa på att ha kul hela helgen. Har kikat på billigt boende på ett hotell i Barkaby för 900 kr för ett fyrbäddsrum. Någon som övernattat där som vill tycka till? Eller kanske någon som har ett ännu bättre tips? Vi vill inte bo för enkelt (vandrarhem går bort), utan gärna med lite hotellkänsla, frukost och wc på rummet osv.
Svar på tråden: Familjeweekend i Stockholm - var bor vi?

Vi bodde...

på Scandic Park vid Humlegården. Buss till Grönan går direkt utanför. Betalade 990 kr/ natt för ett familjerum (2 ordinarie bäddar + en extra bädd). Inkl frukost och särskild frukostbuffé för barnen. Hur många är ni? Ring Scandic och kolla! Barkaby ligger ju så långt från stan så jag skulle rekommendera Scandic. Även Scandic Malmen på söder är bra och har bra läge.
Skrivet av    Lillstrumpans morsa

Äsch, vad synd!

Nu har vi redan hunnit boka på Welcome Hotel i Barkarby! Vi är två vuxna+två barn, så vi hade väl inte fått plats i ett vanligt dubbelrum iofs. Nu fick vi ett fyrbäddsrum för 900 kr+fri parkering+frukostbuffé. Vi ska besöka den där lilla outlet-byn (kommer inte ihåg vad den heter)+ gå på bio (Kista ligger inte så långt ifrån) på lördagen. På söndagen tar vi nog pendeln in till Gröna Lund, istället för bil. Tror det blir ett ok upplägg, eller har ni några andra förslag kanske? Något annat kul i krokarna kring Barkarby man kan hitta på under lördagen?
Skrivet av    lotte

Åh där har vi bott

det är ju ett urmysigt hotell ju .-) ifs var det så varmt så att utepoolen var öppen då, det gjorde det ju lite extra trevligt. Det var ju lätt att ta sig därifrån och in till grönan, vi tog tunnelbanan in till centralen, promenerade bort till norrmalmstorg och tog spårvagnen därifrån, smidigt och lätt. Däremot var det längre än vad vi trodde och eländig gångväg till outletbyn. Fast det var värt det för det fanns mycket att shoppa :-) Ha det så gott!
Skrivet av    pinoccio