Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ruteribakterier

Skrivet av Helene_med_Alexander
Hej!
Har hört att ruteribakterier skulle vara bra för tarmfloran och mot granulom. Frågade på Apoteket idag men de kände inte till produkten. Ni som använder det, var har ni köpt det och under vilket försäljningsnamn? Berätta gärna om förpackningsstorlek, pris etc vad som kan vara intressant för att hitta det.
Mvh
Helene
Svar på tråden: ruteribakterier

Här har du lite uppgifter

Nilalf AB Ingalill Svedmyr Bergslagsvägen 3, 776 70 Vikmanshyttan Tel: 0225–300 18, Fax: 0225–300 28 Mobil: 0703–57 00 18 Ring dit så kan du beställa ett paket med sugrör. När vi använde dem (för minst ett år sedan) kunde man bara köpa 100 i taget om jag minns rätt. Läs mer här: http://www.biogaia.se/?id=26875 Ann
Skrivet av    Ann m Fanny & Frida

tack

ska kontakta dem för beställning kram
Skrivet av    Helene_med_Alexander

vad

är fördelen med sugrör framför oljelösningen på flaska? kram Helene
Skrivet av    Helene_med_Alexander

Jag vet inte

då när vi höll på med det fanns bara sugrören. Men med sugrören kan man göra det väldigt enkelt, antingen om barnen själva kan dricka ur sugröret eller om man bara drar upp maten med sugröret fastsatt på sprutan om du förstår. Det är ju dessutom en lagom dos med detsamma. Ann
Skrivet av    Ann m Fanny & Frida

Vi har droppar

Vi använder Reuteridroppar och de är lätta att bara droppa i maten. Flaskan ser ut som dem för AD-droppar och innehåller 60 dagsdoser med 5 droppar i varje. Den kostar 200 kr (inkl porto) Här på forumet läste jag också tipset att applicera Reuteridroppar direkt på \"knapphålet\" för att motverka granulom. Vi har provat några gånger och det verkar fungera!
Skrivet av    Tina med Rebecca

skriv in det i vårdbidraget

nästa gång ni söker. Vi får för två flaskor i månaden. En går åt till maten och en till att hålla hålet i trim. fem droppar på en tops och runt hålet, ska kunna hålla borta granulom sa sjuksköterskan.
Skrivet av    Sanna med Fabian

Artiklar från Familjeliv