Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har det gått

Skrivet av -Ann-
snart 4 månader sen pappa dog.Det är så konstigt, känns som man går in i olika faser.Det känns nästan som chocken kommer nu. Det är ingen dröm,olyckan och allt runt omkring,han finns inte mer!
Det är en MARDRÖM. Får ont i hjärttrakten när jag tänker på det.Det finns inget att göra något åt,man kan inte hjälpa.Detta ska man leva med hela livet.
Så tänker jag på stakars mamma som mist sin bäste vän och som saknar honom fruktansvärt mycket.Allt bara förändras.Tyvärr var hon ju tvungen att sälja huset.Det känns ju verkligen annorlunda när man hälsar på nu.
Fick sån gråtattack härom dagen,orkade inget, kroppen kändes tung.Tog mej ut på stan,sen när jag kom hem bröt jag ihop.Efteråt kändes det bättre igen.Man samlar nog på sig massor inombords och tillslut rinner det över... Tänker på er alla som har det tufft!!
Kram
Svar på tråden: Nu har det gått

Precis i samma situation..!

Min älskade pappa gick också bort för snart 4 månader sen. Jag känner precis som du. Jag har ibland försökt förtränga att han är borta och \"låtsas\" att han är nog på en resa odyl. JAg saknar honom så mycket! Imorgon ska hans urnsättning ske....Min stackars mamma har det väldigt svårt. Hon känner sig såå ensam och tycker många ggr att hon inte har ngt att se fram emot. Jag har ju min familj och mkt annat. Vad gick din pappa bort i? Kanske vi kan maila? Stor kram!
Skrivet av    En rosa ros

Det är så hemskt

Ingen tror ju att något sådant kan hända, men som sagt ett liv kan släckas så fort. En overklig situation. Du får jätte gärna maila mig. Gå in på Min info sida så hoppas jag att du kan skicka ett mail där. Sen kan du få min riktiga mailadress.
Skrivet av    -Ann-

Hur gör jag för att komma till ditt info??

...
Skrivet av    En rosa ros

Du klickar..

på mitt namn (Ann ) nedanför \"Det är så hemskt\" som jag skrev som överskrift så kommer du nog in på min sida.Sen längst upp så står det med blå text \" Skicka meddelande\". Lycka till :-)
Skrivet av    -Ann-

tack nu har jag skickat till dig!

..
Skrivet av    En rosa ros

Chocken är jobbig

Min mamma dog för drygt två år sedan. Jag kan nu i efterhand se att chocken höll i sig i ca ett år. Även om jag saknar henne exakt lika mycket nu, så är det ändå skönt att inte vara så förvirrad och \"nerklubbad\" som man känner sig när man knappt har fattat vad som har hänt. Första året kunde jag bli chockad och knappt tro att det var sant, när som helst, i vilken situation som helst. Och då blir man såklart väldigt ledsen och labil. Men då måste man få gråta. Jag känner igen det där du skriver om din mamma. Min pappa blev också helt ensam när mamma dog. Jag var nästan lika ledsen för pappas skull som för allt annat. Nu har han börjat träffa en annan kvinna och det känns faktiskt bra. På så sätt släpper ju den bördan också, att man ska tycka synd om någon annan. Hoppas att det snart känns lättare för dig, och att inte chockfasen blir långvarig. Kram
Skrivet av    Anathie

Tack

snälla för dina ord. Det känns skönt att höra att det blir bättre. Vet att det tar lång tid. Just nu känns det bättre. Har varit och häslat på mamma idag. Det känns bra att va i deras närhet, just att de är i samma situation,mamma o systrarna. Kram
Skrivet av    -Ann-

Artiklar från Familjeliv