Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag är helt slut....

Skrivet av Sara
...känner att det är _så_ fullt upp och i kombination med att tredje barnet sover sämst av alla mina barn som bebis (jag har aldrig varit så här outsövd) så känner jag mig helt utarbetad. Inte nån överraskning att det skulle bli fullt upp, men jag behövde bara beklaga mig lite. Mina barn är 4,5år, drygt 2år och 8 mån. Pust...
Nån fler, eller är jag helt enkelt lite för vek...:/
Svar
Nej du är inte
för vek men denna tiden och ålder på barnen är slitsam. Jag har iof en 6-åring, en 2½-åring och en liten som är 6½ månad. Hon vaknar flera ggr per natt och vill amma. Känner att jag måste snart ta tag i det och försöka få henne att sova längre sovpass. Är också trött och saken gör ju inte bättre att min 6-åring är inne i en väldigt jobbig period nu och min 2½-åring är såå busig. Men det blir bättre, det är iaf jag helt övertygad om! Kram på dig!
Skrivet av    Anna m. Victoria, Emma & Linnea
Nejdå
du är inte vek. Kan väl erkänna att jag inte minns så mycket av de åren... Kan bero på att allt gick på högvarv heeela tiden i kombination med viss sömnbrist ;O) Ser man tillbaka så förstår man inte hur man orkade,men på nåt sätt går det. Gallra hårt bland alla måsten och ta en \"tupplur\" så fort tillfälle ges. Mina är \"stora\" nu,den äldste har fyllt 10 och tättisarna 7 och 6.Ganska självgående i mycket.
Skrivet av    -Dellen-
Tack för era svar
pigg som jag är (not!!) så grinar jag nästan när jag läser dom... Idag var det lite bättre, tappade bara tålamodet rejält en enda gång!!:/ Och jag vet att det blir enklare sedan med större barn (på vissa sätt) just nu är det otroligt mkt liksom tillsyn av barnen av säkerhetsskäl..alltså, ni förstår..zzz. Tack!
Skrivet av    Sara