Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Present till en hel familj?

Skrivet av Pernilla m Linnéa + bf 26/10
Har dottern boendes hos min syrra och hennes familj tills vår bebis är född och vi skulle gärna vilja ge något som tack sen. Det skulle vara bäst om det kunde passa hela familjen, men annars syrran + make. Inte alkohol, bio eller något sånt eftersom de inte dricker speciellt mkt och har svårt att komma sig iväg själva utan sina 5 barn. Kan ni ge något förslag?
Svar på tråden: Present till en hel familj?

film?

ja videofilm/dvd altså en korg med lite snacks chips läsk godis :) en myskväll åt hela familjen altså... välj en rolig familjefilm... eller en film för barnen och en till föräldrarna.. om det inte blir för dyrt :) kanske det finns något familjen behöver? om du inte vill köpa en film kanske det går att få pressentkort på video uthyrning? så kan dom välja film själva.. eller pressentkort på en film så dom väljer själva villken dom vill köpa osv.. svårt annars att komma på något för hela familjen.. men Du kan ju fixa film åt barnen och vara barnvakt så föräldrarna kan gå ut och äta mat eller något :) ?? hoppas du kommer på något bra!
Skrivet av    Ayhanza

Några förslag

*Kanske några roliga spel som skulle passa hela familjen, lite beroende på barnens åldrar förståss. *Några roliga familjefilmer på vhs el dvd, också lite beroende på barnens åldrar. *En kul familjeutflykt, kanske tillsammans med er. Djurpark, äventyrsbad, museum, restaurangbesök, tivoli, cirkus....... beror ju på om ni ska göra det ganska snart eller skjuta på det tills i vår. Hmm, ska fundera lite till.
Skrivet av    Annelie m 5an på väg

Jag tänkte faktiskt på det

och det kanske vore en bra idé med filmkväll. Vi bor nästan 100 mil ifrån varandra så jag kan tyvärr inte vara barnvakt...
Skrivet av    Pernilla m Linnéa + bf 26/10

Ja,

barnen är 2, 8, 10, 12 och 14 år. Så det är ju lite svårare med den minsta iofs. ;) Vi bor 100 mil bort så det är lite svårt att göra nåt med dom.. tyvärr! :( Tack!
Skrivet av    Pernilla m Linnéa + bf 26/10

Artiklar från Familjeliv