Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

En fråga från en besökare

Skrivet av Tise bf 11/2 *på besök*
Några vänner till oss har precis fått en son som nu har en skena (ska nog ha den i ca 12 veckor). Vi har ännu inte träffat bebisen men ska nu dit. Jag hade tänkt köpa några fina bebiskläder men kom på att det kanske finns kläder som inte är lämpliga till barn med skena? Eller kan man ha vanliga sparkbyxor tex?

Förlåt min okunskap, men jag har aldrig ens sett ett barn med skena tidigare och vill inte "göra bort mig" genom att köpa något som de inte kan använda.
Svar på tråden: En fråga från en besökare

Hej

Sparkbyxor är faktiskt bland de bästa, tyckte jag i af. Tänk på att köpa lite större kläder eftersom de sitter utanpå skenan och den tar en del plats. Vi fick gå upp 2 storlekar när Tova fick sin skena. Byxor som sitter åt i midjan är mindre bra men tröjor och bodysar går jättebra. Lycka till!
Skrivet av    Annelie med Tova 1/4-04

Sparkbyxor utan fötter

var det bästa plagget tycker jag. Det får ju inte sitta åt runt midjan, så på så sätt var det svårt att hitta bra byxor. Bodies och tröjor fungerar bra. Och så behöver du gå upp 1-2 storlekar. Annars är det inte helt fel med ett presentkort så din vän kan shoppa loss när skenan är borta. Jag tappade i alla fall shoppinglusten :( när min lille kille låg i skenan. Vad gullig du är som bryr dig, lycka till!
Skrivet av    Camilla & Co.

Ett litet tips

Vi fick en pyjamas som var som en \"klänning\" som man drog ihop med snören nedtill så det blev som en påse. Den var mycket välanvänd och väldigt smidig att ha när man behövde byta blöjor på natten. Annars kan jag bara hålla med ovanstående inlägg! Hoppas du hittar något fint!
Skrivet av    Heidi & Myra