Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är det O-kört :))

Skrivet av Annika m R, L & N
Jag är ju arbetslös och går på a-kassa. Då skrivs SGI:n inte alls ner *jippi*

Så nu kan det bli en bebis till...kanske :)
Svar
Vad bra!!
Lycka till!!! Kram
Skrivet av    Annica m Jesper dec-03 o Ludvig maj-05
Vad kul :)
Lycka till om ni sätter igång bebisverkstan igen :) Kram!
Skrivet av    Sandra med tre
Men vad roligt!!
Åh tänk då kanske du snart bär på en liten trea? = D Vad mysigt! Då kankse det blir en stor mage på bröllopet eller kanske en liten nyfödd? *ler stort* Kramis!
Skrivet av    cerlise
kul
Tänk ibland är det bra att vara arbetslös.
Skrivet av    Susanna med Tova & Torkel
Jättebra :)
Nu känns allt mycket bättre. Vi hade ett lååångt samtal igår :)
Skrivet av    Annika m R, L & N
Tack!
Vi får väl se, vi får väl se... Hur mår du med din mage nu?
Skrivet av    Annika m R, L & N
Kanske
Vi får se... Men blir det så så skjuter vi nog på bröllopet ändå...men som sagt, vi får se :) Ni då? kram
Skrivet av    Annika m R, L & N
Ja, eller hur!?
Inte är det ofta, men ibland så :)
Skrivet av    Annika m R, L & N
Vad spännande!
Men då finns det alternativ för er! Vad skönt att ni är så pass flexibla! = ) Vi ska absolut vänta. Vi känner att vi har det verkligen jätte bra. Tjejerna leker så bra med varann, dom har sitt eget rum, jag har ett \"eget liv\" också, Markus njuter osv. Nä jag är nog helt inne på att vänta något år för att sen njuta 100% av en liten trea = ) Det blir nog en sista \"avnjutning\" så att säga ; ) Och ser verkligen fram emot det! Att få gå gravid \"ostört\" då tjejerna är lite större. Dom har ju varann! Jag längtar efter att få ha den där bebistiden bara \"för mig själv\" så att säga. Ja du förstår vad jag menar! = ) Skulle jag bli gravid nu så visst skulle jag bli överlycklig men det är ändå inte vad vi planerar just nu. Vi vill ha det \"perfekta\" för oss och inte få barn bara för att... Vem vet vi kanske får ett till tätispar i framtiden? ; ) Nu njuter jag massor! Det är liksom så lugnt och harmoniskt att jag nästan har fått kalla fötter. Vem vill liksom förstöra något så ljuvligt *s* Kramis & varmt lycka till Er!!!
Skrivet av    cerlise
Självklart
Anledningen till att jag öht kom att tänka på 21-månadersregeln var ju för att vi pratade om en bebis till. Men vi har fortfarande inte bestämt oss, det känns mest skönt att inte vara _tvungen_ att vänta. Vi vill naturligtvis inte heller få barn \"bara för att\" utan för att vi vill helt enkelt :) Och jag tvivlar inte på att jag skulle kunna njuta till 100% av en bebis till oavsett när det blir! Kunde jag njuta så mycket trots alla fördomar och annat, samt en väldigt liten tjej, då jag väntade Lukas, så kan jag säkert njuta lika mkt trots två andra barn med. Kram på dig & tack för lycka till:et!
Skrivet av    Annika m R, L & N
förstår... *långt*
...att det måste kännas jätte skönt att slippa känna sig styrd! Även om jag känner en längtan efter fler barn (det har jag gjort sen Alice var 2 veckor gammal *s*) så känns det så skönt att veta att det är min och Markus tid just nu och självklart är det våra tjejers tid nu. Varje barn \"kräver\" så mycket tid och självklart vill man ge allt till sitt barn. När jag förhoppningsvis är gravid (kanske en sista gång?) så ska det finnas tid och \"utrymme\" för hela familjen att vara \"gravida\" igen *ler* Jag vet att jag skulle orka allt med en liten till här hemma o.s.v. men jag vet att för varje barn jag får minskas tiden till allt. Ingen nackdel bara fullt naturligt. Och då vill jag att mina tjejer nu ska få den tid dom \"förtjänar\". När en eventuell liten till bebis kommer till oss hoppas jag att mina tjejer är liiite mer självgående för jag känner att dom första åren i barnens liv är så viktiga. Att jag och Markus väntar med ett till barn gör vi delvis för våra tjejers skull! = ) Men sen känner jag också att det är så otroligt roligt att kombinera livet tillsammans med familjen, träningen, arbete/studier, resor och vänner att jag just nu känner att jag inte vill börja om från början. Nu har jag/vi skapat två underbara mirakel och nu går livet vidare ; ) Det bara känns i hjärtat att jag inte vill vara hemma och \"bara\" föda barn. Jag vill så mycket mer! Det är så mycket jag vill se och uppleva tillsammans med familjen och även privat! Men ändå känns det i hjärtat att jag inte är klar med barnafödandet *ler* Det känns så skönt att veta att man ändå väntar på något gott (förhoppningsvis). Och nu leker livet. Snacka om cirkus i min hjärna va!? *s* Uj vad många tankar det blev från mig! Hoppas det var ok? = ) Kramis
Skrivet av    cerlise
Klart det är ok
Alla har ju rätt att tycka och tänka :) ja jag förstår vad du menar, för jag kände ungefär så förut. Nu har ju vi haft väldigt mycket egentid ett bra tag. Lukas har sovit i eget rum länge och henrik har ju varit hemmapappa sen i påskas. Och barnen får den tid de förtjänar(dvs mesta möjliga), det är jag lika övertygad om nu som när vi bestämde oss för att försöka ge Rebecka ett syskon tätt. Jag låter mkt hellre hela hemmet förfalla än låter barnen fara illa - precis som de flesta andra mammor. Fast nu låter det ju som att vi redan bestämt oss för en bebis till, men så är inte fallet. Vi vill och vi kan, det är skönt! Men vi vill ändå fundera lite till.
Skrivet av    Annika m R, L & N
Jasåjahaja! :)
Där har jag visst missat ett och annat! ;) Kul att ni går och funderar!! Jag håller tummarna för en liten trea hemma hos er... kramen Åsa
Skrivet av    Åsa m Agnes och Edith
ja du arma arbetande kvinna
man missar mkt när man sliter ;) OM det skulle bli så, ska du få veta det först! Kram
Skrivet av    Annika m R, L & N