Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur skulle ni gjort (vagnköp)?

Skrivet av Nessa
Väntar liten nr 2 i januari så det är ju ett tag till men börjar redan fundera. Vi har en svart Emmaljunga Crossway som vi är väldigt nöjda med och tänker behålla. Men vi har ingen mjuklift till den.
Nu tänker jag att vi ska köpa en Emmaljunga syskonvagn begagnad. Ska jag då:
1.Köpa en svart syskonvagn men svart mjuklift som jag kan ha även till Crosswayen?
2.Köpa en syskonvagn i en helt annan färg (lite roligare kanske) och köpa en billiga (BP) mjuklift till Crosswayen, alt använda den andra färgen på mjuklift i Crosswayen?
Hjälp mig med lite tankar =)
Svar på tråden: Hur skulle ni gjort (vagnköp)?

OM jag var du...

så skulle jag ha köpt en svart syskonvagn med svart mjuklift och använda den i crosswayen...eftersom jag är så fjantigt fåfäng skulle jag nog inte ha en mjuklift som inte matchar i crosswayen och BP mjuklift är ptteliten så den skulle jag INTE köpa! Bara lite tanakr från mig!
Skrivet av    Hummlan

Hihi

jag är också fjantig med att det ska matcha så egentligen tror jag att jag vet att jag borde köpe en svart för att bli nöjd...Men så är det ju det att det vore roligt med en ny färg med =)
Skrivet av    Nessa

Det finns två olika liftar från BP...

den ena är liten, och den andra är större. Det fanns det i alla fall när jag tittade på detta -03. Den större heter de Luxe eller Lyx eller något sådant.
Skrivet av    Cicci

Du kan ju köpa en syskonvagn...

...som är delvis svart, den behöver ju inte vara helsvart. Emmaljunga har ju gott om vagnar med svart i och annan accentfärg? Liften kan ju va enfärgad svart...
Skrivet av    D med N & A (+v16)

Bra idé

så blir det lite roligare kanske =)
Skrivet av    Nessa