Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Livia är så ledsen när...

Skrivet av Sandra med Livia
hon ska äta och sova. Hon har nu gått i drygt 3 veckor på dagis. I början var det ledsamt när jag gick men den biten funkar jättebra nu.
Däremot får hon spel när de ska äta lunch. Hon är jätte ledsen och äter nästan aldrig. Lika jobbigt är det med vilan. Hon sover max 20 minuter och väldigt oroligt.

Jag vet inte varför hon blir så ledsen när de ska äta. Vad ska man göra? Hon blir ju både trött och hungrig. Sen funkar eftermiddagen bra och hon är glad och leker. Otroligt trött när hon kommer hem förstås. Jag förstår inte...? Vad tror ni?
Svar på tråden: Livia är så ledsen när...

Sova först och äta sen...

kanske eller en liten frukt bit på förmiddagen så att hon orkar fram till lunch. Hon är helt slut för att äta och för hungrig för att sova. Så enkelt kan det vara. Men en frukt bit på förmidagen gör underverk.
Skrivet av    Mia.Fskl

Ja det verkar så...

Frukt får de alltid på förmiddagen och dessutom äter vi ganska sen frukost vid 8.30 så hon borde inte vara så jätte hungrig. De äter lunch kl. 11. Men trött verkar hon ju vara. I dag fick hon faktiskt sova först och så sparade de mat åt henne (som hon inte åt sen). ja, jag vet inte. Kanske går det över också när hon kommit in i rutinerna ordentligt.
Skrivet av    Sandra med Livia

om hon äter välling ta med en flaska.

c
Skrivet av    moa

Artiklar från Familjeliv