Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Antligen köpt stor säng

Skrivet av Annette med Linnéa, Macke och Tess
Till Linnéa, alltså. Tanken var att hon skulle ha en växasäng eftersom hon fortfarande sover i vårt rum (hennes rum är uppe och vi sover nere) så att sängen skulle få plats. Men hittade ingen vi gillade. Vi har vita möbler i övrigt i sovrummet och ville ha någon som var ok i pris och passade in och var rejäl.

När jag och Linnéa var på Jysk för att kolla på deras växasäng fick jag ett ryck att åka in om Mio och se om de fått in någon ny växasäng. Hittade då en juniorsäng som jag föll för. Så vi åkte hem och mätte och visst gick den in. På håret. På 1½ timme inhandlades och sattes sängen ihop. Bara ett par timmar efter jag varit och tittat på den. Snacka om impulsköp.

Linnéa gillade sin säng från första stund. Nu är hon stor flicka säger hon :-) Prislappen blev oxå helt ok. Alla är nöjda och glada.
Svar på tråden: Antligen köpt stor säng

Ja visst är hon stor flicka

Här köpte vi ny säng före sommaren och hon trivs kanon ! Inga problem att somna i sin säng - men hon vaknar alltid i vår... ( kommer tassande frammåt småtimmarna) Så lite liten är allt vår fyraåring i alla fall
Skrivet av    EOL med tre 91,93 o 01