Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det känns ännu ensammare

Skrivet av M
nu när sonen ska fylla 3 år, vi känner ingen i denna stad, mina föräldrar ska åka på semester när sonen fyller år, min bror som bor 3h bilresa bort vet ej om de kan komma.
Det blir jag o mina 3 barn som vanligt varje dag 365 dagar/år.
Svar på tråden: Det känns ännu ensammare

Varför inte...

fira två gånger. En bara ni, och sedan när dina föräldrar kommer hem. Eller om din son går på dagis kan du ju bjuda dagiskompisarna på barnkalas, då behöver man ju inte känna dem. När dottern fyller två tänker jag göra ett kalas med dagiskompisar och det är inte många av dem jag känner :-) Lycka till. KRAM
Skrivet av    Terriern

Håller med Terriern.

Hos oss brukar det knappt aldrig inträffa att firandet från oss allihop blir på samma dag som barnet (eller jag själv) fyller år. För familjen (mina föräldrar och syster med familj) kan i princip bara komma på helger. Så hos oss har det varit så att jag och barnens pappa firat barnet på sin födelsedag. Sedan har hans familj/släkt firat barnet på en helg i närheten, och min familj/släkt på en annan helg. Så oftast har det blivit att en av oss har tagit helgen före födelsedan, sedan har alltså jag och pappan firat på själva födelsedan, och sedan har den andra släktsidan oftast firat på helgen efter. Så det blir mao firande under minst en veckas tid =). Och det brukar dom inte ha något emot *skratt*.
Skrivet av    Helén

Oj glömde ju.

Glömde ju säga vad jag tyckte i ditt fall. I ditt fall (åtminstone denna gång), så borde det ju funka bra om du med barnets syskon firar barnet själva på dennes födelsedag, och ni sedan har ett firande till då dina föräldrar och din bror har möjlighet. Det var ju också ett utmärkt förslag som Terriern sa att du bjuder in några andra dagisbarn, ifall du tycker det blir för trist för bara er att fira denna dag.
Skrivet av    Helén

Artiklar från Familjeliv