Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hjälp...

Skrivet av Annie m. tre
kanske lite udda fråga men har börjat fundera över julklappar till våra stora killar. De är 6 och 4 år och älskar bionicles, riddare och dinosaurier.

Visst är det kul för dem med såna grejjer men man svämmas ju över i huset av dom och det kommer nya modeller, fler modeller osv osv i all oändlighet.

Funderar på annat man kan tipsa släkten om. Klart de ska få saker de vill ha i julklapp men tänkte att det kanske finns annat smart man kan önska åt dem. Funderar på pengar att handla inredningsgrejjor för på IKEA, byråer e.dyl. Överkast osv. Böcker är ju också bra och spel.

Nån som har andra förslag på klappar?
Svar på tråden: Hjälp...

min son

har en utdragbar lekplatta under sängen för tex legobyggen, de vore kanske en rolig present och de blir lite mer lättstädat. prydnadshylla här har vi köpt cd skåp med glasskiva där barnen ska ha sina samlingar. egen fotölj eller lite mysigare stol (ikea har ju många fina) prenumeration på någon serietidning eget husdjur, kanske akvariefiskar kunskapsspel till datorn pysselsatser
Skrivet av    UlLi

praktiska

prylar men med figurer på.. tex påslakanset med bionicle kanske? handdukar badlakan med dinosaurier riddare osv.. kläder med sådant på om det är sådanna saker dom gillar så \"utnytja\" det så blir tråksaker roliga :) så skulle jag tänka.. saker leksar osv brukar barn få för mycket av endå tycker jag... m jaa det var nog mina tips
Skrivet av    Ayhanza

Artiklar från Familjeliv