Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

träffa mig i gbg

Skrivet av gräsänkan
gillar att styrketräna lika mycket som att ligga på soffan...så det går i vågor!

men just nu känner jag att nästa tillfälle min man är hemma och jag INTE jobbar dan därpå går jag ut och tar en bira...för nu blir jag tokig på att sitta här och få NEJ från polarna när man ringer samma kväll och undrar om dem ska komma och dela en flaska vin...

varenda jäkel är ju på väg ut på en bira när jag får ett ryck och känner att det vore trevligt med sällskap.

dem gånger man bjuds med är det jag som tackar NEJ för att jag inte kan (gubben bortrest och jag är hemma med "busen").

moment 22...kan dem kan inte jag och tvärtom...

tusen röda rosor till vännen som ringde och sa hej idag på kvällen...för idag trodde jag att jag var ensammast i hela världen.

felet är väl kanske att jag inte planerar att gå och träffa nå´n utan att barnen är med...och att jag ringer nå´n först när det känns ensammast i världen istället för att planera lite!

men jag och mina vänner har alltid varit sådana att vi ibland umgås i veckor i streck med bara dagars mellanrum för att sedan varken synas eller höras på en månad...vi är alltid samma för varandra även om det "var längese´n sist".

men det håller inte längre...vi har glömt av varandra...dem har glömt av mig...och jag saknar dem så jag blir gråhårig!!!

när min man reser så mycket som han gör nu blir det bara olidligt ibland...

så...kan du tänka dig att lämna barnen hemma en kväll tycker jag att du ska ta en bira med mig...så tar vi med kidsen till barnpassningen på gymmet nå´n annan dag (funkar sååå bra!!!)
Svar på tråden: träffa mig i gbg

har svarat dig på din pers. sida! *imt*

g
Skrivet av    skrotnissan

Artiklar från Familjeliv