Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sambon vill inte

Skrivet av anonym
ha fler.Jo,det vill han,men han är rädd att skaffa fler barn nu.Vi har en underbar dotter som snart är 4 år gammal,och jag vill ha syskon till henne,har velat det länge.Min sambo är en underbarn man,och en underbar pappa.Han ägnar mycket tid åt våran dotter.
All hans lediga tid från jobbet går till henne och mig.
Han har alltid delat all ansvar för henne och hemmet,och perioder då jag har jobbat mycket har de umgåtts hela tiden.Våran tös är pappas tjej.
Hon är väldigt pappig och ser upp till han.
Men visst har vi det kämpigt med henne,hon har en enorm vilja,och i perioder så testar hon oss,och det har vart tidskrävande från morgon till kväll i perioder för att vi ska göra "rätt".

Vi vill fostra henne väl,och ger mycket tid till utvecklingen,aktiviteter och uppfostran.
Jag vill så gärna ge henne fler syskon,hellst jämnåriga nästan,för jag vet själv hur underbart det är med syskon.
Jag växte upp med 4 syskon och det var härligt,och det är härligt nu när vi är vuxna.

Jag och sambon vill ha 2,max tre barn.Men han vill vänta 2-3 år.Men jag tycker vi blir mer och mer bekväma med tiden,för visst blir vi.Om v väntar ännu mer med fler barn så börjar vi om helt och hållet med små barnslivet.

Vår dotter kanske inte ens har "nytta" de första åren med sitt syskon.De kan inte dela rum pga ålderskillnaden.Vi har min tonnårs syster boende hos oss med,hon har ett eget rum med.Om vi väntar länge,så blir det väl dyrare ekonomiskt om inte annat+
Min syster kommer stanna hos oss i 5-6 år till...

Eller vad anser ni?Jag saknar en bebis väldigt mycket,och är rädd att försöka ign om några år,då jag precis som många andra föräldrar har blivit alldeles för bekväm...Jag tänker heller inte pressa min sambo,jag vill att vi både ska vilja lika mycket.
Svar på tråden: Sambon vill inte

Se mitt inlägg under likadant högre upp imt

imt
Skrivet av    Eva