Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

lyx problem *ot*

Skrivet av nita och killarna
Vad jobbigt detta är..)lyx promblems varning)

Jag försöker hitta någonstans att ha bröllopet, vi vill ju kunna ha egen sprit eller fribar till ett fast pris. Inte allt för dyr mat (samtidigt inte göra så mycket själva.)
Jag jämförde gotland med sthlm det dyraste menyn där kostade 295:- och här i sthlm 1295 (huga) och då är det inte ens fribar.

Har ni några tips? vill typ att det ska ligga på runt 600:- / per kuvert.
Svar
Tyresö bygdegård
Där får man ha egen sprit med sig om man vill och antingen kan man göra alting själv om man vill eller så hyr man folk av dom som hjälper till. Dom är väldigt flexibla vet jag av erfarenhet. Vi hade nyligen dop där. http://hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?SearchType=4&UCSB%3aWflWhite=1a1b&UCSB%3aWflPink=4a&UCSB%3aTextBoxWho=tyres%f6+bygdeg%e5rd&UCSB%3aTextBoxWhere=&Vkiid=2tLLNWs%2fP4lNiLTpGv+X2g%3d%3d&Vkid=7272534 Här får du en hel länk med deras plats och telefonnummer.
Skrivet av    Annelie på en platå..
Nu är ju inte jag
från stockholm, så jag kan bara ge generella tips, men vi var på en bygdegård, hade egen sprit, beställde mat och serveringpersonal. Det gick jättebra, och det var inte så fasligt dyrt...
Skrivet av    Malmis m Rasmus -02 och Noel 050419
Kursgårdar
Kurs- och konferensanläggningar kanske? Fast jag vet inte hur det är med egen alkohol på såna - det varierar säkert. Hur är det på Görvälns slott då, ni bor ju nära där?
Skrivet av    Viktoria m Filippa och Emilia