Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fotografera magen?

Skrivet av Cinnah
Är det någon som fotat magen hos en profesionell fotograf eller känner någon som har gjort det? Har funderingar på det men skulle vilja se bilder någonstans, kanske finns det på nätet?
Svar på tråden: Fotografera magen?

Jag har inte...

...gjort det men är lite nyfiken/sugen på det. jag hänger kvar och gluttar på ev svar... :)
Skrivet av    Amaze

Jag...

har inte gjort det själv men en tjej i min ankomstgrupp då jag väntade S gjorde. Hon och hennes man hålelr på med foto båda två och en himla snygg bild kan du se på hennes aff hemmis: http://www.estethia.se/aff/ under bilder, närmaste familjen. Jag tycker såna magbilder är jättecoola, helst svartvita och så där lite ur grodperspektiv. Sen är det jättefint med såna där man har barn med som typ pussr magen osv. Förresten, makens lillasyster studerar till fotograf mank anske skulle bjuda vöer henne och låta henne träna lite. *s*
Skrivet av    Asereht

Jag ska göra det,

har en kompis till mig som håller på med foto, och hon har frågat om jag vill ställa upp, och det gör jag mer än gärna, med tanke på alla fina bilder man får. Testa att googla om du kanske kan hitta nåt där?
Skrivet av    Sema m. Bella o bf 051210

Jättesvårt

att hitta nåt, några bra förslag på söknamn? När ska du isåfall fota dig? Kan du itne meddela mig sedan så jag kanske kan få kolla på lite bilder? Har tänkt mig bli fotad på en strand på gotland i solnedgången:-)
Skrivet av    Cinnah

äää...

Jag bor under samma tak och sover i samma säng som en fotograf :-) Men inte har det blivit så mkt konstfoto denna graviditet. Jag är nog lite färgad och less på ett objektiv i nyllet tror jag. Men när jag väntade dottern så fotade sambon jättefina kort med mkt hud och skuggor i svartvitt. Urläckert! Självklart måste jag ju baxa ändan ur vagnen även denna graviditet (annars blir det ju orättvist :-))då lovar jag att visa resultaten! Men vi har ju några veckor på oss. Hoppas jag. Lycka till! Jag kan verkligen rekomendera att gå till en fotograf och ta fina bilder på magen. Det är så roligt att ha kvar!
Skrivet av    Loppan m Freja + Liten bf 28/11

Det vore ju en skoj sak

har inte hört om det förut eller ens tänkt tanken, däremot har vi sparat magen... Med att göra gipsavgjutning, lite sött faktiskt!
Skrivet av    Anette.E

Artiklar från Familjeliv