Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Presentförslag till min snart 33åriga morsa och

Skrivet av Jäntunge
11åriga kompis önskas. Det är de som fyller år här närmaste tiden. Mamma är en ganska vanlig mamma, men med typ ovanligt ursnygga roliga kläder. Hon är ingen trädgårdsfantast, och vi har heller ingen trädgård. Presenterna brukar bli typ massagekupongen ( hon älskar min massage, mkt bättre än på SPA säger hon ), badkulor, fin burk med te, liten dikt, teckningar....

Iår skulle vi vilja ge något annorlunda, oväntat, men kul. Hon har inga speciella intressen, är jättebra på att skriva, journalist, bra på matlagning... Går förresten på skytte.
Vi tre syskon ( jag&två bröder ) ska gå ihop, har tänkt lägga ner runt 500 kr. Men inga upplevelser! Något bra tips från någon annan mamma? ni om någon borde väl veta?

Och så var det den där 11åriga tjejen, min lilla favoritkompis. Jag gillar henne verkligen mest av kompisar, men "tyvärr" har hon en kusinbästis, dom är världens tajtaste. Hon är verkligen en riktigt talang i bild, en målargudinna! Hon är kristen, gillar hästar... Jag har inte tänkt lägga ner så mkt pengar, kanske typ 40-50 kr, men vad ska jag köpa? Något annorlunda hade jag tänkt, även här. Inte bara ett paket färgpennor eller ett klistermärksalbum eller hårspännen, alltså.

Något spännande förslag?


Tack på förhand
Svar på tråden: Presentförslag till min snart 33åriga morsa och

Några förslag

Dricker mamma te? Jag skulle bli superlycklig över en ny, snygg tekanna! Eller en riktigt skön varm fleecetröja, det blir ju vinter snart. En ny handväska eller en necessär. Morgontofflor eller morgonrock. Smycken uppskattas säkert också. Kompisen kanske skulle gilla en spargris som hon kan måla själv, kolla på www.ClasOhlson.se och sök på Spargris. Kostar visserligen 69 kr, så den var lite dyrare än du tänkt. Andra förslag till kompisen: reflex som ser ut som en ängel, en nyckelringsficklampa (sån som lyser riktigt starkt), snygg mugg eller ett träskrin som hon han få måla själv.
Skrivet av    Anonym

Växt, kastrull etc?

Till din mamma föreslår jag en stor grön krukväxt i en fin självvattnande kruka. Alternativt en stor pastakastrull eller en jättekastrull att koka saft i (eller göra stora mängder mat). Till kompisen föreslår jag ett fint brevpapper, om hon gillar att skriva brev förstås. Annars ett par örhängen alternativt halsband.
Skrivet av    Eva

till din kompis

kan du kanske köpa en riktig canvas målarduk, de finns ju i olika storlekar. Blir tavlan fin kan hon ju själv rama in den. Kanske ett fint halsband till din mamma, en silverängel eller liknande som hon kan få som skyddsängel från er barn.
Skrivet av    Anna

Tack alla tre! =)

Jättefina förslag, speciellt spargris, tekanna, växten och målarduken lät jättebra :) Tack så jättemycket för att ni tog er tid, nu har jag en liten lista på förslag till varje: Mamma: Presentkort på myschokladbutiken Något från the body shop Doftljus, fin ljusstake Badkulor Kuponger på massage utdelad av mig Tekanna Något smycke ( hon är svår att köpa sånt till ) Hårspännen/ snoddar Kompis : Spargrisen som hon får måla själv Doftljus/ Rökelser Söt ljusstake, typ från Indiska Örhängen Hm, det jag ( och ni :)) kommit på än så länge, kom gärna med fler förslag, men tack, de ni redan kommit med var jättebra också :)
Skrivet av    Jäntunge

Mamma - tidningsprenumeratin? imt

.
Skrivet av    Annette

Artiklar från Familjeliv