Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

kikar in.......

Skrivet av Anna
och hoppas att min fråga inte har hamnat helt galet. Jag bara känner att jag behöver skriva av mig. Jag känner mig nämligen så full av liv...jag känner mig kär och levande. Jag har träffat en tjejkompis och vi har så underbart roligt tillsammans. Vi träffas så ofta vi kan och vi skrattar ofta tillsammans. Vi kan diskutera med varann, vi kan bara vara ihop. Vi är så fruktansvärt lika varann på alla sätt och vis. Nu har mina känslor gått och blivit hel annorlunda. Jag vill träffa henne, jag vill se henne. Jag vill bara ha henne nära mig. Så fort jag träffar henne händer något magiskt inom mig. Jag känner mig så glad.

Jag skulle väl kunna säga att jag har fått en hel del känslor för henne..........

Till saken hör den att jag känslomässigt är otrogen mot min sambo. Detta är bara så fel. Det spelar ju ingen roll vem eller vad jag blir förälskad i. Jag är fortfarande känslomässigt otrogen mot min sambo. Jag vet bara inte vad jag ska göra.

Jag vill ha henne. Jag fantiserar en hel del om hur framtiden skulle se ut tillsammans med henne. Jag tror att jag känner en sorts svartsjuka när jag vet att hon dejtar andra. Jag får helt enkelt inte henne ur mina tankar. Och någonstans där inne så känner jag.....eller jag vet att hon också känner detsamma för mig. Det är så tydligt.....jag bara väntar på att det ska hända något mellan oss!

jag vet bara inte vad jag ska ska göra. Inte bara att jag är känslomässigt otrogen mot min sambo utan jag känner att det är så främmande för mig att få dessa känslor för en tjej...bara jag skriver dessa ord skiner jag upp så fort jag tänker på henne.

Ni får gärna ställa frågor eller bara svara som ni vill......
jag kanske skulle ha skrivit inne på något otrohetssnack istället? kan inte förstå att jag skriver detta.....

hon är allt jag har sökt efter...
Svar på tråden: kikar in.......

Jag svarar..

Hej! När jag läser ditt inlägg så leer jag! :) Jag blir mysig inombords av bara känslan som du beskriver utan att tänka på allt krångligt runt om det hela förstås! Jag vill också vara kär, känna mig glad och omtyckt tillbaka! :) Känslan i sig är ju underbar, ta vara på den och låt dig inte skrämmas. känslan är fin och inte elak, man kan inte styra över sina känslor, så dom behöver du aldrig ha dåligt samvete över! :) (Om du skriver på \"fel\" ställe så gör jag det nu också..för jag hamnade här för att jag inte förstod vad \"regnbågsföräldrar\" betydde först...) Jag vet ju inte vem du är eftersom jag är ny på sidan och har därför inte läst något av dina eventuella tidigare inlägg. Men om det är så att du varit med om något jobbigt och denna tjejkompis har hjälpt dig ur det hela och får dig att må bra..så får det mig att tänka på ett fenomen som jag hört talas om..(jag kan ha heeeeeelt fel ;) Jo nämligen de kärleksfulla känslor som en del personer kan få för en person som tex räddat livet på en (på ett eller annat sätt)...tex en patient kan bli \"kär\" i sin läkare.. Jag kan vara ute och cykla något så enooormt...men det var en av tankarna som dök upp i mitt huvud då du nämnde att det kändes så konstigt.. Trygghet helt enkelt!!? Det andra kan ju helt enkelt bara vara kärlek!! :) Människor blir kära, kors och tvärs i de mest konstiga situationer och i de mest otippade \"objekten\"! ;) Man blir ju faktiskt kär i människan och inte den \"könsbestämda kroppen\"! ;) Men gör inga förhastade beslut..hur som helst. Tänkt igenom vad du vill..vad du Känner att du vill...och börja där... Kanske bör du reda ut vad ni känner för varandra, du och din kompis och vad ni vill med dessa känslor INNAN du pratar med din kille. Annars kan han hamna i en hemsk situation och du (och din vän) av förvirring och svartsjuka m.m...... Vet inte om jag skrev något av hjälp! Skriv igen om du vill och vill någon att vi flyttar detta \"snack\" så kan vi väl göra det om du vill! ;)
Skrivet av    Vildha :)

Artiklar från Familjeliv