Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bilder på både före och efter homestaging..

Skrivet av Lisa
har iallafall inte jag sett att mäklare lagt ut tidigare.

Hittar inte direktlänken, men om någon vill kolla så kolla på:

http://www.fastighetsbyra.nu/se/Systemsidor/objSeek/default.asp?o=&area2id=x1%3D7003598%26x2%3D7006568%26y1%3D1442820%26y2%3D1445640&sfdId=&county=23&area=2380&area2=3755213262330&objTyp2=&maxpris=&minboa=&minrum=&s=

det är parhuset längst ner på sidan.
Svar på tråden: Bilder på både före och efter homestaging..

Vardagsrummet!!!

Vardagsrummet såg ju bättre ut innan än efter. Såg mer ut som efter bilden egentligen var före-bilden.
Skrivet av    lilo

Jag hoppas

verkligen inte att de lagt ner så mkt pengar på den stagningen. Sovrummet var milsvid mkt snyggare före. Vardagsrummet var knapp skillnad-bara på bilden, mera vivinkel. Köket såg bättre ut förebilden även om skillnaden var minimal. Barnens rum-who cares?? En annan modell av påslakan!!???
Skrivet av    Skrållan

Det var de mest korkade bilder...

jag sett på länge. :) Varför gör man så? Efterbilderna var i flera fall fulare, tycker jag. Är det verkligen rätt bildtexter? Kuddarna i soffan var såååå fula och varför byta lakan i sängarna - för att inte tala om den skitfula rullen vid fotändan? Har nån betalat för denna \"staging\"? Vilken blåsning!
Skrivet av    lillaEgo

Men!

Varför lägga ut både före och efter bilder?! Tycker det förstör syftet med stagingen. Dessutom verkar \"stagaren\" vara färgblind!! Hoppas verkligen inte familjen betalat för detta, de hade definitivt skött jobbet lika bra själva!
Skrivet av    Polly

Va?

Det var det mest korkade jag varit med om. Då har ju hela grejen med homestaging gått förlorad. Inte skall väl \"köparna\" överhuvudtaget tänka på att det stylats? Precis som Ni andra skriver så var det ju inte mkt att skylta med....
Skrivet av    Anna med Alva och Elsa

Måste vara fel!

Undrar om inte mäklarassistententen gjort lite fel och lagt ut alla bilder, fast det inte skulle vara så?!? Får kolla där om några dagar igen och se om de andra är borta. Annars verkar det urbota dumt!
Skrivet av    Helene

Ehhh... Va?

Det här måste vara ett sent aprilskämt eller så. Vissa rum såg jag inte ens skillnad på, vad hade de gjort i rummet med våningssängen, bytt påslakan? Jag hoppas ingen betalat för den stajlningen, och att mäklarfirman av misstag lagt ut före-efterbilder.
Skrivet av    Mme Knorr

Ja visst måste det vara så?

Det måste vara nån som inte fattat syftet med home staging i alla fall *s*
Skrivet av    Mustardseed

Vad konstigt!

Håller fullståndigt med de tidigare inläggen! Är det verkligen stageat? Tycker inte att det var just nån skillmad alls, i vissa fall sämre än innan...
Skrivet av    Ebba & kidsen

håller med...

inte för att de förändrat mycket med den stagingen, men det var klart bättre innan.
Skrivet av    Lisa

Precis..

hoppas verkligen att det var något som ingick i mäklararvodet och att de inte betalat en krona extra sör den sk stagingen. Tyckte den var superlöjlig och som sagt mycket bättre på före bilderna.
Skrivet av    Lisa

jaaa...

trodde att det kanske var jag som missat något då jag aldrig tidigare sett att en mäklare lagt ut bilder på både före och efter :-), tyckte iallafall att det verkade oerhört korkat. Håller absolut med om både kuddarna i soffan och rullen vid fotänden. Mycket snyggare innan.
Skrivet av    Lisa

mmmm....

verkar helkorkat tycker jag då att lägga ut före bilderna också. Fast jag tycker att de kunde ha struntat i efterbilderna då förebilderna var bra nog mycket snyggare. Säljarna skötte jobbet mycket bättre själva än den som utförde den sk stagingen tycker jag.
Skrivet av    Lisa

jaaa...

skriver under på det :-)
Skrivet av    Lisa

tänkte på det....

känns som om någon missuppfattat syftet med stagingen.
Skrivet av    Lisa

mmmm....

undrar om det verkligen var tänkt att det skulle läggas ut så eller om det är ett misstag. Korkat iallafall tycker jag då. Jag hoppas verkligen jag med att de inte betalt för detta.
Skrivet av    Lisa

jaaa...

tyckte att det var otroligt löjligt. Huset såg väldigt städat ut och i mycket god ordning på före bilderna så jag förstår absolut inte syftet med att stagea, då de endast verkar ha lagt på en duk , bytt lite kuddar och sängkläder. Tyckte att det var bättre på före bilderna.
Skrivet av    Lisa

Artiklar från Familjeliv