Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Flytt och Axels ben

Skrivet av Sara med Axel o Frej
Nu har vi i alla fall kommit in i radhuset halvägs. Har nedervåningen färdig så vi i alla fall kan laga mat och låta Axel leka utan rädsla för att han ska hitta spik och annat vasst överallt. Min käre far var här och skruvade ihop stora delar av IKEAmöblemanget, så nu har jag ett helt nytt vardagsrum och Axel har fått ett nytt lekrum. Wiii! Tänka att man kunde bli så barnsligt förtjusit i materiella ting som möbler ;)

Axels ben är fortfarande "ajaj" som han uttrycker det. Han kryper bra nu i alla fall och kan gå ett par steg om han håller i något. Var på BVC idag och träffade läkaren. Hon kunde inte säga så mycket utan blev hänvisad till ortopeden på måndag istället.

Han blev i alla fall väg och mätt: 88 cm och 13,1 kg. Ungefär precis vad jag trodde. Han har börjat smalna av ganska rejält, hans kurva ser helt galen ut (ja som tvåmånaders bebis gick han tex upp 1,5 kg på 11 dagar, snacka om peak)

Saknar er allihopa! Längtar till saker och ting börjat lugna sig!

Kramar // Sara, halte Axel och stora magen
Svar på tråden: Flytt och Axels ben

Åh

vad härligt med ett lekrumt. Alva använder halva vårt vardagsrum som lekrum. Stackars Axel, hoppas att benet snart blir helt bra, fast jag kan tänka mig att han kanske kommer att vara lite rädd för att använda det ett tag. Tänk att du redan är i vecka 18!!!!
Skrivet av    Jool

Halloj!

Så skönt att ni börjar komma iordning! Stackars lille Axel, att ha så ont när man är så liten.... Hur går det med magen??? Så spännande, nu har snart halva tiden gått ju! Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Artiklar från Familjeliv