Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Heltidsjobb (på tal om kläder)

Skrivet av Jessica m pojkar-96 & flickor-01
Denna och förra veckan har jag sprungit på stan i princip varje lunchrast för att hitta vinterkläder åt barnen.

Först har vi ägnat en kväll åt att prova förra årets kläder för att se vad som passar och vad som behöver införskaffas.

Flickorna behövede nya overaller båda två och till flickor finns det röda, lila och rosa overaller. Jag vill inte har rosa eller lila, så de går bort. Jag vill heller inte köpa två röda overaller. Så jag köpte en röd och så hittade jag en blå "pojkoverall" som var ok. Den fanns inte i rätt storlek så jag lade undan den i en annan stad och så skulle en kompis gå och köpa den. Då kunde hon inte den dagen så jag fick ringa igen och lägga av till nästa dag, men då var overallen borta.

Då var det bara att gå en ny sväng på stan. KÖpte då en beige/brun overall men den tyckte maken var ful så den fick jag återställa. Köpte sen en grå/svart overall. Till slut blev det jättebra men det tog lite tid för till saken hör att jag hade ju köpt mössor som passade till varje overall så de fick jag också gå och återställa.


Som tur var kunde båda ha sina täckbyxor och täckjackor från i fjol och skor har vi också.

En av pojkarna behövde täckjacka och båda en täckbyxa till skola och lek. Vi har några år köpt Intersports märke 8848 och är jättenöjda med dem och som tur är var det bara den ena som behövde ny jacka i år så jag behövde inte springa runt och leta en annan jacka med lika bra material till lika bra pris utan han fick årets modell och brorsan har då kvar sin från fjolåret.
Svar på tråden: Heltidsjobb (på tal om kläder)

Vi har köpt våra

vinteroveraller från Linus & Lotta. Tjejerna fick sina i måndags då det fyllde 3 år. Overallerna ser jättefina ut och har alla små finesser som jag är ute efter. Lite trista färger kanske röd/grå och grå/röd men man är ju lite less på lila och rosa. Vi har haft vinteroveraller från L&L tidigare och varit jättenöjda, ett litet tips kanske. Som extrakläder har vi Viktors gamla reimadress och två overaller. Herregud vad den ungen har haft mycket kläder.
Skrivet av    Maria m Signe & Astrid

Vilka fina overaller!

Och vilket bra pris! Jag har aldrig beställd därifrån, men det verkade ju vara ett bra material också, Fine-tex. Nu har jag beställt en katalog, så får det väl bli till nästa år då.
Skrivet av    Jessica m pojkar-96 & flickor-01