Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

God Morgon!!

Skrivet av Johanna med Julia & Ida
Det skrivs inte så mycket härinne nuförtiden...

Är på jobbet....Ska cykla hem och hämta flickorna..Sen ska vi på kalas, farfar till flickorna fyller år....
Skönt att slippa laga mat ikväll....
Känner mig så glad för det är den första riktiga lönen på 18 mån som jag ska få!!!!!!:-)
Svar på tråden: God Morgon!!

go morron

nä det är lite lungt just nu, fast det känns bra för jag har inte så mkt tid att läsa på, fast när man har små tråkigt så kan det ju få vara lite mer inlägg... i dag ska vi till bvc vid halv tre annars så ligger vi på latsidan, en kompis kommer över å fikar strax efter nio. jag har köpt martina haags bok...spännande, fast jag har precis börjat läsa en annan bok så jag får väl ta mig igenom den först, fast jag är ju så trött på kvällarna och bara somnar, jag som annars läser ut en bok på två/tre kvällar har nu hållt på i två kvällar och kommit till sidan tio...
Skrivet av    cj

God morgon!

Både Linus och Erik ska på utflykt idag och har matsäck med sig.... Erik (4 år) var så lycklig och sa i morse att han skulle få såååå roligt! Filip är lämnad av pappa idag utan några problem! Ååååh, efter någon veckas \"gråtlämningar\" känns det så underbart att ha bara vinkar och säger hejdå (eller nått???) Nu har jag legat och matat Simon som somnade igen.... Så det fick bli frukost för min del, och så er förståss! Ha det bäst! Kram Kattis.
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Go morron

Vilken tur att det är lugnt här för då hinner även jag läsa ikapp när jag väl får tid att sitta framför datorn. Idag blir det lugnt här hemma ev en tur med bilen för att göra lite shopping, gardintyg och en ny skötväska.
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Lycka till med shoppingen!

Skulle jag haft med Ida så hade det inte blivit så mycket shopping....hon vill göra så mycket annat när jag ska handla sådana saker!! Kram till grabbarna!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida