Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Overall inköpt!

Skrivet av jennymh
Nu hoppas jag banne mig att den är bra, så mycket tid som jag har lagt ner på den, pinsamt! Det blev en Didrikssons "Eddie" på team Sportia. Jättefin/tuff, lätt och röd/mgrå. Kan det bli kallt nu? Fast, äsch, det måste inte än.
Svar på tråden: Overall inköpt!

det blir nog bra

jobbigt med dessa inköp.. Jag fick en ganska ny ärvd overall stl 80!! Och den var stor!! Och jag som har beställt en 92 från HM...hmmm... Vad kostade den du köpte??? Den lät fin Hannas overall!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Wow!

Blev det någon bra storlek då? Fille har en jättefin svart, grå och orange overall i bävernylon som passar utnärkt i år. Arv från Erik men ser ut som ny! Skönt att man slipper DEN utgiften, det är väl 1000 andra ungar i denna familjen som kommer att behöva... *Fniss* Vinterskor däremot ska inhandlas! Tror att jag ska köpa Eccos jättefina vinterkängor i Goretex till hela bunten! Kramis!
Skrivet av    Kattis med 4 killar!

Brrr *ångest*

den kostade för mycket... Köpte först en PoP därför jag inte hade råd till en sån som man bara \"mååååste ha om man är en vettig förälder\"(Reima). Men så fick jag ångest OCH Popen var ändå för stor o måste bytas så den fick åka tillbaka o då kollade jag in Didriksson ist. Den gick på 599 (fick iaf 400 över från PoP:en). Men den ska vara i samma klass som PoP o R. Jag hoppas att jag är mer sansad inför nästa vinter för jag ruinerar mig på henne! Nu är det stöveltime, o måste man ha Kavat??? Suck.
Skrivet av    jennymh

Jaa

*fniss* istället för 98 blev det en väl tilltagen... 90!!!! Åh vad skönt att ha syskon att ärva av! Jag hoppas verkligen att jag är mer sansad till nästa vinter, är snudd på neurotisk nu o kommer antagligen inte ge mig förrän även Hanna har ett par Ecco på sig ;-) Hur det nu ska gå till, man får kanske börja sälja sig på gatan *gulp*! Kram!
Skrivet av    jennymh

Öhhhhhh...

jag köper Reima till barnen. Inte för att jag bara måste för att jag är en vettig förälder utan för att jag tycker att det är den bästa overallen. Vattentät och tunn och smidig fast ändå varm. Tycker oxå att dem är hutlöst dyra men men. Kändes lite som ett på hopp det där men det kanske var menat lite som ett skämt. ;-)
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + Bf 8/2

Inte alls menat som påhopp,

o som jag skrev (?) så står de högst på önskelistan, de har ju vunnit alla test de senaste åren, är tuffa, fina och verkar sköna för barnen. MEN jag retar mig på när(åtminstone de som säljer dem hos oss) de får en att känna usel som förälder om man inte har 1080-1400 kronor att lägga på en vinteroverall. Jag som inte har en aning om vad som behövs öht o ingen erfarenhet att falla tillbaka på känner pressen på mig. Visst vill jag att mitt barn ska ha det bästa, men går det inte så går det inte. Jag tyckte 599 var min smärtgräns, spec med tanke på att jag måste köpa några vettiga vinterkängor också. Inte menat som påhopp alltså, be happy att du har råd att köpa det bästa :-)
Skrivet av    jennymh

dessutom känns

det lite trist att lägga ut så mkt på ngt som man måste köpa nytt nästa år... Kanske när de blir lite äldre o kan ha samma i två vintrar... Eller???
Skrivet av    Jajja m A&A

Glöm det

Samma vinterkläder två år i rad? När händer det?? Ev så räcker fjolårets till att börja vintern med, men då måste man ändå köpa en ny mitt i vintern. Iofs så kan man då ha tur och fynda på REA ;O) Amanda har hittills aldrig kunnat ha samma vinterstass två säsonger... :O(
Skrivet av    Mia m A o E

har aldrig

köpt en reima och mina barn har då aldrig frysit eller gått blöta på vintern, förstår inte hysterin. men det är ju upp till var och en samt kanske var man bor. vi klarar oss i allafall jätte bra på icke reima overaller (har gjort det hittills i allafall)
Skrivet av    cj

Det blir säkert

jättebra. Mina barn har aldrig fått Reima- eller POPoveraller men ändå överlevt vintrarna=) Vi köper kläder som de får slita på så mycket de vill, som håller dem varma och torra men ändå inte kostar skjortan. Vi lägger hellre några extra hundringar på bra vinterstövlar och köper en billigare overall men. Här i Skåne är det extremt viktigt med skor som håller vätan ute eftersom vintrarna är fuktiga. Sedan behöver ungarna många par vantar att byta med....
Skrivet av    Malla med Asta

Två av mina döttrar

växer så långsamt att de snarare sliter ut än växer ur sina kläder=) De har växt väldigt långsamt de senaste åren. Fast de vinterkläder de hade året innan blir reservkläder.
Skrivet av    Malla

Nu kom jag

på att ena dotten har ett par Reimatec termobyxor. De fick hon av mina föräldrar som en extra julklapp julen 2003. Hon hade nämligen skrivit till termobyxor längst ner på önskelistan så då köpte min mamma det eftersom hon tyckte det var en så vettig önskan.
Skrivet av    Malla med Asta

Skönt

att höra :-)
Skrivet av    jennymh

Låter vettigt....

Du har kanske nåt tips på bra stövlar? Ni har väl en bra barnskoaffär i din stad? Brevid det stora SSShotellet ;-)? Är de bra? Svindyra?
Skrivet av    jennymh

Hehe...

men Simon kommer kunna ha sin i år med. De är ju stora i stl och hans var väldigt stor förra året tydligen. Så ingen är gladare än jag att jag slipper köpa ny i år. ;-)
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + bf 8/2

Artiklar från Familjeliv