Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ville bara säga hej

Skrivet av sebbes mamma
hej alla! är in här o läser lite då o då, även om det nu är rätt längesen sebbe blev av med sin knapp...
har svårt o släppa denna sida, den har ju hjälp mig så mycket!

ville bara skicka en hälsning till er alla, kämpa på med era små. det är jobbigt men ni klarar det, ni är nämligen de starkaste som finns, ni är föräldrar till barn som ni älskar, bara det gör en oövervinnerlig!

vissa inlägg här berör o på minner så starkt om mitt eget, så tårarna kommer ibland av glädje ibland för att man tänker på hur jobbigt ni har det!

det som denna gång fick mina ögon att tåras är tina med rebecka, den glädjen när man tar ett steg framåt, den är så STOR... underbart!!!

sköt om er alla underbara o starka föräldrar här inne!

kram från sebbe o mamma
Svar på tråden: ville bara säga hej

Tack!

Tack för hälsningen! Att höra om andra som kommit vidare och inte behöver knappen längre ger oss som är kvar i kampen större hopp. Det är verkligen en berg-och-dalbana med stora känslosvängningar... Hoppas att vi alla snart står där ni är och kan ha den här tiden som ett minne. En jobbig tid men samtidigt en stärkande erfarenhet. Lite pep-talk på vägen är alltid välkommet! Kram Tina med Rebecca
Skrivet av    Tina med Rebecca

Hejsan vännen.

Roligt att höra ifrån dig. tack för att du inte gått vidare utan kommer tillbaka hit till knappsidan och sprider mod. Hoppas att Sebbekillen har det bra. Mycket mediciner än eller? Kan inte du berätta lite om hur det var att ge sprutorna. Alltså i praktiken kan jag redan, jag fick ge mig själv blodförtunnande sprutor i magen då jag var garvid eftersom de var rädda för blodproppar. Jag menar hur det var för Sebbe. Hur påverkades er relation? Jag satte ju sond på Victoria massor av gånger och det ledde under en tid till en tillitsrubbning från hennes sida gentemot mig. Det tog länge innan jag ens fick röra henne i ansiktet utan att hon blev ledsen eller försökte stöta undan mig. Kram på dig och ha det jättegott!
Skrivet av    Gabrielle med Victoria

Grattis till soppan..

måste kännas häftigt. Du är så väl värd en matbelöning även om den nu skulle komma när du inte var med. Hur går det på hemmafronten? Blir hon inte inspirerad av brorsan? Hur mycket väger Rebecca nu, förresten? Hon såg så stor ut på bilderna du skickade. Verkar som att hon drar ifrån Victoria som fortfarande ser sååå liten ut. Victoria vägde för en månad sedan 8.9kg och var 69,5cm lång. En drös med kramar till dig!
Skrivet av    Gabrielle med Victoria

=)

hej på dig med =) tjaa är inte så jättemycket med nu, har precis dragit ner på en tablett till,,, nu har han 3 på morgonen o tre på kvällen,,, går jättebra o har börjat lära sig svälja dem hela med lite kräm =) sprutorna ja,,, helt otroligt nog så gick det fint hela tiden,,, han satt alldeses still när jag tog fram dem, hjälpte till o med till o tvätta före trots att han va så liten,,, var ju bara ett när vi började ge dem,,, han verkar inte alls ta illa vid sig o liksom klandra mig för smärtan, som tur var, tror inte jag hade orkat det då,,, nu gick det bra som tur var,,, måste ha varit jobbigt o sätta sonden när viktoria reagerade så mot dig sen =( har fortfarande jämna provtagningar på seb, men han har inte tröttnat än, är nog bara vi föräldrar som börjar bli urless på alla stick i fingret,,, sebbe säger bara, stick, blod klart han =) kommer nog aldrig lämna denna sida känns de som,, den känns fortfarande som \"hemma\" kram kram
Skrivet av    sebbes mamma

Tack, vännen!

Jodå, när Rebecca inte kräks så mycket går hon upp fint i vikt. För några veckor sedan vägde hon 9,7 kg och var 77 cm lång. Första gången hon \"slutade\" kräkas gick hon upp ett helt kilo på tre veckor. Efter 2 månader började hon kräkas igen och tappade i vikt. Nu (efter ytterligare 2 mån) verkar det på väg att ge med sig igen och hullet växer. Hoppas att Victoria också slutar att kräkas snart! Styrkekramar till dig! Jag vet att ni har det jobbigt!
Skrivet av    Tina med Rebecca