Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

I morgon ska vi få en ny habiliteringsplan!!!!

Skrivet av Andrés mamma
Åh som det känns nu så känns det som att jag hittade rätt när jag sökte mig in till habiliteringen och vi har fått mkt bra språk träning till André och nu har habiliteringen också börjat lägga vikten runt hans beteende och våran familjesituation. Jag såg i mina papper som vi fick inför mötet i morgon att vi skulle disskutera saker som: Andrés samspel med oss föräldrar,syskon och andra vuxna, Våra förutsättningar att stödja honom att utvecklas, våran kännedom om rättigheter och samhällets stöd och service, vårat behov av stöd, våran familjs vardagsfungerande m.m

Det är precis sådana saker som är det största problemet i familjen just nu, han har ju ett sådant humör att vi inte orkar med dagarna. det språkliga är ju ett stort problem men vi kan iallafall hantera det.

Vi har också fått tid till hab.läkare och då kommer vi disskutera om vi kanske ska träffa en neurolog också.
de har fått in en ny barn psykolog som vi ska få träffa under hösten. Jag hoppas att det blir så bra som det låter för nu har jag verkligen kunnat släppa den där biten med att ständigt jaga runt för att hitta rätt hjälp och ringa och tjata mig till hjälp.
Bara det att André fick ett extra år på dagis har gjort mig mindre stressad,han kan ta det i sin takt och vi har god tid på oss att skapa en bra skolgång för honom nästa år. (hoppas jag)

Jag har börjat träna Judo igen och tänka lite mer på mig själv och mina behov,känner mig lite piggare och gladare, har t.o.m lyckats gå ner 4 kilo!!!!!

Det ger mig mer tålamod och möjligheten att vara en bättre mamma som orkar stå ut med vardagen.
Svar på tråden: I morgon ska vi få en ny habiliteringsplan!!!!

Vad bra när det fungerar!

Tänk att du nu kan få tänka lite på dig själv... det måste göra gott för hela familjen. Och grattis till viktnedgången. Ta det försiktigt bara så att du inte tappar för mycket. Huvudsaken är ju att du mår bra.
Skrivet av    Samiralva

kul att det händer något för er!

Kul att det händer något för er och hoppas nu att det hjälper er också.Det är precis så för oss också , att det är tyngst att orka med familjesituationerna. Ibland bara orkar man inte .Tur i oturen är det nog ändå att i och med att man är en ny sammansatt familj så har våra äldre barn möjlighet till att någongång få en break då de är i sin andra familj.Lycka till och grattis till vikt minskningen. Kevins mamma
Skrivet av    Lollipopp

Artiklar från Familjeliv