Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

go morron

Skrivet av cj
i dag är det fredag och största bedriften i dag blir nog att betala räkningarna. annars så hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute massor.
Svar på tråden: go morron

Go morron!

Här blir det lugnt oxå, maken missade bussen imorse så han var tvungen att ta bilen så vi kommer bara att vara hemma idag.
Skrivet av    Bea m 2 grabbar

Morrn.........

här ska göras så lite som möjligt faktiskt. Har en sån j..la huvudvärk så jag går under. ;-( Skulle egentligen storhandlat mat idag men det får jag ta imorgon.
Skrivet av    Tottis med Maja och Simon + Bf 8/2

Morning!

Här har jag hunnit med både frukostbestyr, dammsugning och att skura golven. Hoppas hinna vara ute lite i det fina vädret efter lunch... Allt bra med er?
Skrivet av    Mia m A o E

God Förmiddag!

Här har det varit full rulle sen imorse.. Först skjutsade vi (pappa börjar 10, jag är alltid ledig fredagar) Julia till skolan kl 8.10, sen till tv-verkstaden och hämtade nylagade tv:n....Hem och sen hämtade jag Idas vagn på dagiset, handlade lite snabbt på ICA... Hem igen, dammsög, vek tvätt, upp med en ny tvätt... Nu ska vi snnnaaart äta lunch och gå på en långpromenad i det behagliga vädret!
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Äntligen

fredag säger jag. Är dödstrött efter en vecka med sjukt barn och en massa utbildningar. Ikväll ska jag handla och sen ska jag bara njuta av helgen. Fick förresten lönelappen idag och jag fick ut 3500kr mer än jag hade trott :-)
Skrivet av    Jool

Artiklar från Familjeliv