Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Oj hjälp...

Skrivet av Anonym
Har två små på kanppt två år o fem månader.. gravid igen tror jag i vecka fem eller så.. Hur orkar man det? Någon som har så eller liknande? Ekonomiskt? O psykiskt? Visst har en sambo som är kanon men. hjälp det kan nog bli väldigt tufft det här..
Svar
ALltså..
en på knappt två och en på fem månader
Skrivet av    Anonym
jag vet inte omdet är någon....
tröst direkt men vi har idag 3 barn och vi väntar de 4 i april nästa år och vårat äldst är 4,5 år en på 3 år och en på 1,5 år visserligen inte lika tätt men ack så jobbigt emellanåt men skulle inte för något i världen byta bort det liv jag har med min man och mina barn. Kan ju också tillägga att jag och min man har känt varandra i 6 år så slutsumman blir 4 barn på 5 år ( + 2missfall) på 6 år. Min man har eget företag och är inte hemma så mycket fast med lite jävlar anamma i kroppen funkar det alltid. Lycka till med allt hur det än blir
Skrivet av    sara med 4:e på väg
Oj!
Jag har tre tätisar och håller på att gå under emellanåt. Just nu är det så jobbigt att jag aldrig i hela livet skulle rekommendera någon att skaffa tre barn tätt! Och så läser jag ditt inlägg att ni har nr 4 på G. Det är strongt!
Skrivet av    Cecilia
STRONGT ELLER GRÄNSEN TILL GALENSKAP
Vet inte vilket *s* men det får fungera man har jobbiga dagar sen har man kanon dagar
Skrivet av    sara med 4:e på väg
Oj, jag är rädd att jag också är där...
Har en på 17 månader och en på 3 månader och är rädd att jag är gravid igen... Hur det skulle gått till är en ren gåta, men underligare saker har ju hänt. Pallar kroppen för det första? Mina graviditeter är hemska, och mina barn är båda prematurer. Pallar förhållandet? Ekonomin?
Skrivet av    Kanske gravid