Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Njila, när åker ni?

Skrivet av Stina Julia m.fl
Hej igen! Vi fick papper från M&W i veckan. När åker ni dit? Sö eller må? Info var visst kl 8 på måndag och videofilmning, träning 14.00 varje dag. Finns det mycket att göra i Nässjö övrig tid? Någon annan här som ska dit 17/10?
Svar på tråden: Njila, när åker ni?

Hej Stina!

Vi kommer att åka till M&W den 17/10 och åker ner på söndagen. Vi fick också en tid klockan 14.00 men fick nytt papper i torsdags med ändrad tid till 8.30. Vet inte om vi hamnar i samma grupp men vi var tillsammans med njila och Noah förra året. Pratade med Lise-Lott och vi skulle bli fem barn i vår grupp och alla skulle få ändrad tid vilket passar oss mycket bättre. Vi ses om tre veckor.
Skrivet av    Marika med Cordelia

Vi ska dit!

Vi skulle igentligen varit i 4 timmars gruppen kl 8.30 men vi väntar barnbesked från Korea i dagarna så vi vågade inte chansa. Istället kommer vi att vara där 17-21 på en uppföljningsvecka, det är ju alltid något. Vi ses i Nässjö
Skrivet av    Anna med Ida

Då syns vi i Nässjö!

Fjärde gången blir det för oss, nu 1:a gången i Nässjö. Vi kommer nog att åka ned på söndag så då ses vi! Bra att träningen blev på f.m istället för på e.m Hur gamla är era barn? Våran tös Julia blir 5 år snart.
Skrivet av    Stina å Julia

Jo,

Cordelia blev 3 år i maj och har varit en gång förut i Nässjö förutom tre konsultationer. Hon har vänstersidig hemiplegi, shunt och talförseningar. Vad har Julia för form av hjärnskada? Det verkar ju som om vi kommer i samma grupp nu när även ni fick ändrad tid.
Skrivet av    Marika med Cordelia

Utvecklingsstörning

Och de har inte hittat någon orsak, det är gjort magnetröntgen, kromosomer diverse andra prover, För julias del innebar det att hon lärde sig gå när hon var 2.8 år, nu har vi fokus på talet. F.ö så bedöms hennes utvecklingstakt till 50% långsammare.
Skrivet av    Stina å Julia

hallå Anna O Ida

Är ni här också?! Åker till Spanien på torsdag, härligt härligt. Kan väl ta en kopp kaffe när vi kommer hem, om ni är hemma då vill säga. Hör av er om när ni åker och hämtar bebisen. Kramar Malin O Nils
Skrivet av    Malin O Nils

Artiklar från Familjeliv