Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Underbar helg!

Skrivet av LiZzie
Hej!
En underbar helg har vi haft! Började i fredags när jag och maken var ut med goda väner(2 andra par)-det var första gangen vi hade barnvakt en helkväll(o första gangen det inte var farmor/mormor)sedan A föddes(hmm..1999..). Vi hann med ett par tre vinbarer,en fantastisk thailändsk restaurang och sedan nattklubb-dansade till 3 pa morgonen. Hem och lade oss vid 4,väcktes 2 timmar senare av morgonpigga gosiga barn! ;-D. Lördagen var väldigt lugn-byggde lego,sag filmer osv. Idag har mannen varit ute med barnen hela dagen,först i lekparken och i em var de pa Monstertruck-show(roar alla aldrar..)med en annan pappa med son. jag har städat,tränat,legat i badet-helt underbart (mannen ska pa party/spa-resa till Lissabon nästa helg sa han tyckte jag behövde ite tid nu).

Hoppas ni alla haft en bra helg och är laddade för en ny vecka!

Hälsningar Linda
Svar på tråden: Underbar helg!

Lät som en rolig helg...

Förstår att du känner dig nöjd! :O) Jajamän, här ser vi fram emot en ny vecka. Imorgon tänkte vi inviga veckan med ett besök till öppna förskolan. Pyssla och leka är ju aldrig fel... *ler* Hoppas att du åxå får en riktigt bra vecka!
Skrivet av    Rebecca m. tre pojkar

Wow

vilken myshelg. Jag var ute hela söndagen på gården medan sambon städade och satt vid datorn. Så det var ett snyggt hem när han ropade att maten var färdig. Idag ska jag iväg med en massa gamla kläder till öppna förskolan. Bytaredagar där. Hoppas man kan tjäna lite julklapps pengar. Satte 5 eller 10 kronor på allt.
Skrivet av    Petra m. 6 troll

Artiklar från Familjeliv