Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ständigt dåligt samvete...

Skrivet av Pysen
Hej,
usch jag mår inge bra !, min dotter är 18 månader å har precis gått sin 2-veckors långa inskolning. Det har gått JÄTTEBRA!! Hon går i en grupp med 18 barn, hon är minst å dom har 5 st i personalen. Hon leker för fullt, å älskar samlingen å sitter i allas knä som är lediga :O) ... nu, den här veckan börjar hon gå "på riktigt" , det är tisdag, onsdag o torsdag mellan kl 8.30 - 14.00.
Men jag känner ångest, riktig ångest.. känner att hon känns så liten. Dom gånger under inskolningen som jag har vinkat å sagt hejdå så har det gått jättebra. Men jag känner bara panik när jag tänker på att hon ska vara där från 8.30 - 14... är det långa dagar för en 18 månaders liten tjej ? kommer jag alltid ha det här dåliga samvetet tro ? det jag känner är att det är så långa dagar för henne... att hon inte kommer att trivas. usch känns inte alls bra för den kommande veckan...
Svar på tråden: Ständigt dåligt samvete...

Det är jätte

bra dagar ni har lakt till er dotter. Hon trivs jätte bra.. Kanske för bra för att det ska kännas bra. Er dotter är social och tycker om andra människor som hon kan umgås med fast hon är så liten det är en bra egenskap. Det dåliga samvete kommer att gå över ganska snabbt . Ni kommer in i vardagen ihop.
Skrivet av    Mia.Fskl

håller med.

d
Skrivet av    moa

Jag tror många

känner av det dåliga samvetet... Min dotter älskar också dagis (håller på med inskolningen), men jag kan förstås inte låta bli att fundera på hur det kommer att bli sedan när hon ska börja \"på riktigt\". Hon kommer tyvärr bli tvungen att gå 7.30-17.15! Och det blir vanligen 2-4 dagar i veckan... Men så är våra jobb tyvärr, så det kan vi inte göra något åt. Men det kommer säkert att gå jättebra för båda våra döttrar!
Skrivet av    elsasmamma

Artiklar från Familjeliv