Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vegetariskt dagis i Hägerstensområdet?

Skrivet av Tiram2
Hej!
Jag undrar om någon känner till om det finns ett vegetariskt dagis i närheten av Hägersten utanför Stockholm? Jag söker med ljus och lykta just nu och hoppas innerligt att det finns :-)
Svar på tråden: Vegetariskt dagis i Hägerstensområdet?

Brukar inte?

Waldorf förskolor ofta vara vegetariska? Ring och fråga kommunen vetja. *lycka till*
Skrivet av    Emmie

waldorfförskolor brukar vara

vegetariska. På vår waldorfförskola så serveras det vegetarisk mat, med undantag från julbordet, fast då finns det alltid vegetariskt också.
Skrivet av    Karolina med 3 barn

för ca. 2 år sedan

satte jag och min man igång med ett projektet starta vego dagis i Hägersten. Vi satte upp lappar och fick ett otroligt stort gensvar. Vi var till sist ca. 17 familjer som vilje starta dagis men det föll på att vi inte hittade någon lokal. Trist, jättetrist verkligen, men så blev det. Nu går vår äldsta på ett vanligt kommunalt dagis som är bra och vi har ett jättebra förhållande till kockan där. För att underlätta hennes arbete samt att hon inte kan beställa hem tillräckligt stor variation på veg. mat köper vi mat till dagis mot kvitto. På det sättet har vi full inblick i vad han äter och det känns jättebra, även om det blir lite trixigt någon gång varannan månad när man far och flänger i hälsokoster, konsumbutiker osv för att få ihop till veg. ravioli, tofu, vego biffar och korvar och allt annat... Det startade dock ett vego dagis i Hornstull för något år sedan, IL Crocodill, men jag vet ej om de fortfarande har den profilen. Lycka till.
Skrivet av    Charlotta m. Lukas o Filip

Artiklar från Familjeliv