Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jenni med Anton, Kalle o Jesper

Skrivet av C m Niklas o Viktor
Hur har ni haft det?
Kikade lite efter er men eftersom vi bode mer i Can\' Picafort än Alcudia så antar jag att ni bodde närmare Alcudia. Så en del tvillingar faktiskt. Lite kul.
Va deppig jag blev över vädret de första dagarna... Huh! Men sen var det skönt eler hur?
Svar på tråden: Jenni med Anton, Kalle o Jesper

Hallåå!!!

...oj vad jag letade efter er på arlanda, men vi kan inte ha varit på samma plan....på vårat var det bara fritidsresor som flög! Det var riktigt deppigt till att börja med.....men sen har jag glömt att det regnade ;0)) Vi har haft det jättebra, killarna har skött sig exemplariskt....de trivdes som fisken i vattnet. Hur hade ni det?? Vi bodde nära hamnen i alcudia, var ligger det ställe där ni bodde??
Skrivet av    jenni m. Anton&Kalle-01 & jesper-98

Hejsan!

Vi flög ner på kvällen och var inte framme förrens 12 på natten lördag. Vi bodde \"åt andra hållet\", kan man säga så? Längre in i bukten, liksom i utkanten av Alcudia nästan i grannorten Can\' Picafort. Om du vet var sjön L\'albuferia ligger så precis bredvid den eller strax bakom Burger King. Hotellet var helt OK vi trivdes. Var inte vid poolen en enda gång utan bara vid havet. Killarna var jätteduktiga hela tiden. Exemplariskt uppförande faktiskt, till min stora förvåning. Och jag höll sams med mor... Vilket också är en prestation i sig... Visst är det trist att vara hemma!
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

Artiklar från Familjeliv