Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jippie !

Skrivet av JennieLina
Efter ett år och åtta månader fick vi äntligen ett JA på vår färdtjänst ansökan. Vilken himla sjå vi har haft. Förra ansökan ligger i kammarrätten och kommunen har fått anmärkning av JO.
Det känns som om vi äntligen har vunnit en seger. I morgon ska jag boka första turen som går till kortis på onsdag då det är studiedag och ingen skolskjuts finns att tillgå !!
Svar på tråden: Jippie !

Färdtjänst till kortis

Jag har fått besked om att man inte får nyttja färdtjänst till kortisresor, men det kanske är undantag då det är studiedag? Annars är det kanske ytterligare ett exempel på att det går till på olika sätt på olika ställen...
Skrivet av    -Solo-

Nyfiken assistent undrar:

Vad ska man använda för transport till kortis då, har dom tänkt? Är det inte liiite krångligt, systemet?: Man ska ha skolskjuts till skolan, vårdresor till sjukhus mm, något annat till kortis...Vore ju lättare om allt var samma sak, liksom. Menar inte att det är ditt fel, alltså;), bara en undran...
Skrivet av    Starfish

Vi brukar ha ...

skoltaxi som kör henne, men i och med att det var studiedag så går inga skolbilar. Alltså blev det färdtjänst som vi får bekosta själva.
Skrivet av    JennieLina

Artiklar från Familjeliv