Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Någon här med gamecube?

Skrivet av Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-2dagar)
Som möjligtvis har Donkey Konga något av dem iallafall :)

Funderade på att köpa det till oss hela familjen, tjejerna fattar ju inte mycket vad det gäller kontroller men vi behöver något att göra ihop och jag tänkte att det kan väl vara kul (banka lite på trummor :)), men vill ju veta vad andra tycker :)
Svar på tråden: Någon här med gamecube?

För sent :)

För nu har jag köpt det och det ligger och väntar på julafton...hoppas vi bara att alla tycker det är kul också...men vad skulle inte vara kul med att slå på trummor ;) Får vi väl se, blir det poppis så får vi köpa ett par trummor till för det vågade jag inte göra innan jag vet :)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (+6dagar)

Finns ju myckjet annat kul också

Favorit hos mina flickor är Harry Potter och framför allt Spyro. Vi har inte så många spel där man kan koppla in flera handkontroller och spela tillsammans men funderar på Shrek2 som är ett sådant och som påstås vara bra.
Skrivet av    Sofia*

Låter kul :)

Men nu är ju mina tjejer bara 2,5år :) Och de klarar inte själva handkontrollen, tror inte de kommer fatta spelet men slå på trummor tycker de ju är kul och man behöver ju inte göra rätt jämnt :) Men Shrek2 låter kul så jag tror ni kommer ha jätteroligt :)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (+7dagar)

Spyro

Min yngsta spelade spyro ganska tidigt även om hon då nöjde sig med att sprigna runt och samla diamanter. Handkontrollen är i dag båda mina barn 5 och 8 år betydigt duktigare på än vad jag är.
Skrivet av    Sofia*

kan jag tänka mig :)

tror att de säkert snabbt lär sig kontrollerna men det tar nog fram till 3årsdagen tror jag men sedan kan de säkert spela alla spel bättre än mig :) Sedan måste jag ju erkänna att _jag_ tycker Donkey Konga såg kul ut ;)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (+8dagar)

Artiklar från Familjeliv