Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Latest update!!! :-DDDDDDDD

Skrivet av Eva m Collin å Alice
Det här är bara inte sant det som jag ska berätta för er - jag tror knappt på det :-DD
I fredags var vi hos 2 barnpsykologer för att prata om detta med barnen och vad som är bäst för dom osv osv. Dom sa ju då allt detta jag sagt till T: Inte skrika och bråka inför barnen utan ta detta då barnen inte är med, inte prata skit om den andra då barnen är med, barn KAN inte bo tillfälligt i små ettor och flytta hit och dit, Dom ska ha så få flyttar som möjligt, dom ska bo 100% med mig = ha mitt hem som bas = sova här, men umgås med pappan så mycket som möjligt + A och C kan sova där i natt i veckan C kan sova 2 till en början. Hur barn hanterar skilmässor beror på hur föräldrarna kommunicerar med varandra och behandlar varndra INFÖR barnen (som ni vet har ju han betett sig som ett svin). Han sitter under detta möte och nickar så förstående så.. hemskt när JAG vet hur han är mot mig inför barnen! Så mötet för mig kändes jättebra- precis det som jag har proklamerat och känt vad som är bäst för barnen. Han har jag bara prata om JAG JAG JAG så fort man har tagit upp en diskussion. T sa tex- Men JAG klarar inte av att bo tillfälligt hit och dit!! - Men T hur tror du barnen då upplever det om DU som vuxen tycker det är jobbigt? *yes! got ya! tänkte jag..*)Efteråt vägrade han åka hissen med mig ner utan tog trapporna han sa vi ses sen ikväll och pös iväg. Jaha... Kommer hem mitt i natten och då möter jag honom då säger han att han måste upp typ 5 på morgonen och så hade han lagt en lapp på köks bordet där det stog att han hade en idé med boendet.
På lördag kväll kommer han in till mig då jag är i sovrummet (det är så vi bor här hemma han i v-rum och jag i s-rum...) Han säger: -Jag flyttar ut och du får hyra detta i andra hand. -???? Va?? Va sa du????
Så han fick säga det igen för jag trodde ju inte min ögon, detta är ju mannen som har slagit sig blodig och fått vänner och familj tycka att han är en stor egoist för att jag ska ut från lägenheten på söndagen! Spela roll vart jag tar vägen - det har ju varit hans paroll.
Ja jag blev ju så rörd över detta så jg blev alldeles tråögd, ni anar inte vilka känslor som kom över mig, så mycket stress släppte - jag riktigt kände det i kroppen. Han stog i dörröpningen på väg ut med ryggen mot mig och jag sa - TACK Tony, det här betyder oerhört mycket för mig och barnen och det är fantastiskt generöst av dig att göra detta. HAn sa: -Tack för att du uppskattar det...

Fattar ni???? Jag och barnen kan bo kvar här och dom kan ha sin bas här, tror det kommer bli super för då kan dom känna sig trygga här där dom ändå är vana att bo. Och jag får tillfälle att få ordning på ekonom och annat under detta år..
Så nu är det bara umgänges schemat vi inte är överens om - jag anser att han öven bör hämta på dagis och inte ha dom från 17-18 eller 18-19 på vardagarna, men han håller ju då inte med. -Du har ju barnen och JAG betalar 100% underhåll då ska DU hämta och lämna.
Nu tänker han igen på sig känner jag (så lätt glömde han det) Så jag håller på att jaga familjerätten så får vi ta den diskussionen där.

Underbart elller hur?!???

KRAM
Svar på tråden: Latest update!!! :-DDDDDDDD

Grattis...

Det finns faktiskt något vettigt i dom ibland. Man måste ju tänka på sina barn i första hand och det var väl det han gjorde. Kul att det löser sig för dig och barnen med boendet i alla fall. Resten får ni ta sen.. Kramar...
Skrivet av    xxx

Härligt!

Kanske är han bara lite trög? Om du orkar hålla i, och sätta barnen främst, och \"tjata\" om just detta på honom så kanske han inser att det inte är pengarna som är det primära utan barnen? Det verkar ju otvivelaktigt som om han tar till sej saker, även om han behöver \"ruva\" ett tag - och jag tycker att du gjorde _så_ rätt när du lät honom veta hur mycket du uppskattar att han tänkt till, det tjänar du på i framtiden... Uppmuntra gott beteende och ignorera dåligt, det är värt att försöka! Lycka till, och hoppas att ni når en lösning som funkar för er alla, särskilt för barnen!
Skrivet av    Mia2+1

Fantastiskt!

Du får extrapoäng av mig för att du visade din uppskattning. Ni kommer att fixa detta är jag tämligen säker på!
Skrivet av    Malinau

Jäpp, men

citerar: \"barn KAN inte bo tillfälligt i små ettor\"... Här var det vandrarhem som gällde i flera år, nästan alla våra (varannan)helger......
Skrivet av    AJ aj