Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Familjerätten igår...

Skrivet av xxx
Besöket gick ganska bra, och hon lyssnade verkligen. Jag visade sms och sånt som hänt sista tiden. Hon sa att jag gjort väldigt mycket för att det ska fungera med umgänget med pappa.

De kollade upp min ekonomi också... Den sa hon var så gott som obefintlig till att hjälpa till ekonomiskt med barnens resor till och från pappa.

Jag har ju erbjudit att ta dem halva vägen (hem till pappa) med tåg. Kan jag köpa biljetter 3 månader innan blir de billiga.

Hon sa att jag skulle skriva ett brev där jag säger att jag tycker det är viktigt att barnen får träffa honom och att jag vill lösa detta bra. Och att jag också ska tala om att ekonomin är sådan att om jag 3 månader innan får köpa biljett klarar jag av det.

Sen är det bara att vänta och se vad han svarar. Bollen ligger nu hos honom.

Jag berättade lite kort om hur det varit att bo med honom och så. Hon satt och bara gapade och trodde inte det var sant. Berättade också att det är jag som kört dem då vi bodde nära varandra. När jag och barnen sen flyttade kunde jag inte dt, men ville att han skulle hälsa på dem vilket han gjorde. 4 gånger under första året......

Nu återstår bara att se vad jag får för svar....
Svar på tråden: Familjerätten igår...
Inga svar i tråden.