Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Barnvagnsbio på HERON i morgon onsdag

Skrivet av Maria med Jemima
I morrn kl 13.00 visar dem Kim Novak badade inte i genesarets sjö... eller vad den heter.
För mammor med spädisar. Paus i mitten för blöjbyte och fika, barnvagns park utanför och lägre ljud med mera... Nån som är sugen?
Svar på tråden: Barnvagnsbio på HERON i morgon onsdag

Halloj!

Lena har öppnat hemmets dörrar för träff hemma hos henne imorgon så vi ska dit - de som ville komma skulle mejla henne för vägbeskrivning .... kom dit vet ja! ( [email protected] )
Skrivet av    -Johanna o co-

Tackar som frågar, såg denna

generösa invit ;-) Men Olivia ska göra ögontester på förmiddagen i morrn, hennes ansiktsförlamning du vet... Det har varit mycket nu... Röntgen förra torsdag och fredag och tillväxtutredning hela dagen idag och på fredag får vi beskeden från röntgen. Det hade ju passat bra annars. Hon bor granne mied mina svärföräldrar har jag för mig. Jag blir dessutom så fruktansvärt osocial veckan mellan röntgen och själva svaret. Mår pest och pina och håller mig undan så gott jag kan. Tänkte alltså själv inte gå på bio men tipsar!
Skrivet av    Maria med Jemima

Bor där i närheten ju..

men ska på föräldrautb. och tv-jakt i kungens kurva. Kanske nästa vecka? Vill nog prova bebisbio! Synd att det inte e bättre film bara.
Skrivet av    willow

Usch...

lilla gumman va hon får utstå!! Vilken tapper tjej hon är!! OCh va DU får utstå... förstår att de är tufft såhär innan svar.. vi har ju stående träffar i farsta på tisdagarna! 10.30 typ. kram kram
Skrivet av    -Johanna o co-

Är det så?

Hmmm, jag misstänkte nästan det... Förra tisdagen var jag nämligen i Farsta med en kompis. Kom bort till fiket längst bort vid Twilfit och tyckte väl att det var en rackarns massa vagnar där... Bebisarna såg hyfsat lika stora ut som mina... Då var det nog ni :-)! Jag sa det till min kompis, men jag vågade inte riktigt gå fram *s*... Jaja...
Skrivet av    Jica

Lider med dig!

Håller tummarna för att allt ser ut precis som det ska!
Skrivet av    Jica

ja det var vi...

vi träffa där vid 10,30 nästa vecka oxå kom då *ler*
Skrivet av    Gordie & Miriam