Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag behöver nog förbön...

Skrivet av Anthea
Får man be om förbön här? Jag skulle vilja att ni ber för min son som behöver lite mod och tuffhet på dagis. Han och hans syster håller på att skolas in. Det går jättebra för flickan, henne hade vi kunnat lämna första dagen. Hon älskar dagis. Men för pojken är det lite besvärligare. Pappa har skolat in och vi är inne på andra veckan. Hittills har inte ens pappa kunnat lämna rummet - meningen enligt schemat var att han skulle gått ifrån en stund i fredags men det har alltså inte gått än. Nu blir det troligen en extra inskolningsvecka nästa vecka. Det går lite bättre för varje dag men han blir fortfarande jättelessen om inte pappa är precis i närheten. I morgon är jag ledig och då ska jag åka med barnen och då ska jag verkligen lämna dem där.

Som tur är så är det ett litet dagis med hög personaltäthet (som vår församling driver) så det är inte så många barn och min pojke är yngst och får mycket uppmärksamhet från personalen.

Ni kan väl tänka på oss och be för oss.
Svar på tråden: Jag behöver nog förbön...

Ber (imt)

*
Skrivet av    Elsa B

så klart

man får be om förbön här. Ska be att inskolningen går bra. Åsa.
Skrivet av    bullen71

ber

med...
Skrivet av    Katah

ojoj...

..det är tufft för er lille kille och er men med snart 20 års erfarenhet av dagisvärlden (hjälp vad tiden går) kan jag försöka trösta er med att när den här \"inskolningslessamheten\" ger med sej så brukar det i 99 fall av 100 inte bli några bakslag så att barnet blir ledset igen efter en period så även om det är tufft just nu så blir det säkert en kille som gillar sitt dagis sedan. Men som sagt tufft nu för er. Kram!
Skrivet av    lizaliza

Artiklar från Familjeliv