Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mamma Mia och Selma!

Skrivet av Vildänglarnas mamma
Tack för era svar! Helt plötsligt kan jag inte svara på inlägg längre, så jag skriver ett nytt som svar till er båda här.

Självklart är det viktigast vad dottern tycker och vi kommer inte att försöka tvinga henne gå om hon inte vill. Vi bestämde nu på em. att maken ska ringa läraren och berätta att dottern känner sig osäker på om hon vill fortsätta. Därför vill han sitta med under nästa lektion, så kan vi bestämma sen hur vi ska göra. Om läraren inte går med på att ha maken med, så struntar vi i det hela och avbryter undervisningen för dotterns del.

Jag försökte också i dag att få tag i kommunsamordnaren för att höra om hur modersmålsundervisningen prioriteras och vilka krav vi som föräldrar kan ställa på läromedel och undervisningen överhuvudtaget. Fast denna kvinna är svår att nå, så jag ska försöka igen i morgon.

Precis som du skriver, Selma, så hade också denna lärare en bok som hon kopierade ur. Fast det tycker jag egentligen inte är något jätteproblem, utan snarare innehållet i boken.
Svar på tråden: Mamma Mia och Selma!
Inga svar i tråden.