Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fan va jag känne mej usel som mamma...

Skrivet av Nilla
Har fått reda på att dottern halkat efter i skolan. Matten är det allvarligt med. Dottern flyttade till pappan i våras för att jag trodde att det skulle innebära att det vart mindre bråk.
så nu ligger hon efter i matte som hon innan legat 1 bok före i... Dottern har även gått upp kraftigt i vikt sen hon flyttade... Finns även andra tecken som visar på att det inte är bra.

Fan vad jag känner mej usel, och inte vet jag vad jag ska ta mej till. X vägrar en flytt till mej. Trots att hon bodde hos mej innan och jag skrev på papperna.

X kan ju inte ens sköta resorna så dottern får komma hit, som jag skrivit om nedan.

Vad gör man? Soc eller vad? Är så orkeslös, vet inte vad jag ska ta mej till. Vi har varit i rätten en gång där sades det växelvist boende. Nu går inte detta eftersom jag inte bor kvar på orten av olika anledningar.

Svar på tråden: Fan va jag känne mej usel som mamma...

Du måste ju

först och främst prata med din dotter, forsoka fa henne att oppna sig, för att nogot ar fel är val klart. I värsta fall får du val forsoka fa tilldomt att dottern inte mar bra av att bo hos sin pappa, även om det direkt inte beror på honom så är han ju ansvarig for att se till att skolan funkar. Inte helt osannolikt beror val viktokningen pa att hon inte mar bra - av nagon anledning. Kanske inte mycket till svar men jag forstar din hjalploshet. Jag har forstatt att min 7-arige son har svart pa nagot satt. Han alskar allt som har med skolan att gora men har borjat skota sig illa pa rasterna. Och boende pa avstand sa kan man ju inte gora mycket mer an att prata med honom, om vad jag hort fran mamman. Blir ju konstigkt.... hoppas ni kan prata med varandra öppet.
Skrivet av    mergnu