Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

fler barn - min ålder? fostervattensprov?

Skrivet av mamma till fler?
Jag blir 37 i feb nästa år...har en pojke på 7 och en flicka på 6. Längtar efter ett barn till, sambon håller på att fundera om han vill eller inte. Pratade med min gamla barnmorska om att vi kanske skulle vilja prova att få ett till...men det blev så fel! Jag var glad när jag kom dit, när jag gick därifrån var jag ledsen och kände det som att jag kanske ska vara nöjd över 2 friska barn och inte gapa efter mer.
Båda kom med akutsnitt, mådde ILLA under båda graviditeterna, men jag kan ändå inte låta bli att längta...våra barn är ju det bästa som hänt mig! Är det då fel att önska sig fler? Att känna att man har mer att ge...eller har jag inte det?

Fostervattensprov?



Svar på tråden: fler barn - min ålder? fostervattensprov?

jag tror att

bebissuget är svårt att motstå. Och det finns ju de som får 12 friska barn,eller hur. Själv hamnar jag förhoppningsvis i denna grupp nästa sommar. Då är jag 36 och 11 år sedan senaste barnet. Jag anser att barn är något som man får ta som en gåva de kommer inte på beställning. Och då kanske det går att planera för kejsarsnitt denna gång eller? Det finns ett speciellt forum för fosterdiagnostik under vänta barn kolla där.
Skrivet av    sladdis?

Jag var ju 36 ½ år....

när vi fick vår sladdis. Det kändes helt rätt för oss. Vet ju inte varför du fått akutsnittas, men det är förhoppningsvis inget som hindrar att det blir helt annorlunda den här gången. ingen av mina tre förlossningar har liknat den andra. Är ni beredda att satsa så tycker jag absolut ni ska göra det. Själv valde jag att avstå fostervattensprov. Vet inte vad ett sådant skulle ge mig. Tycker det är upp till var och en att avgöra. Visst ska man vara lycklig åt de barn man har. Jag är säker att ni kommer att vara nöjda vilket beslut ni än fattar.
Skrivet av    Britta&Olivia

Hej!

Jag har exakt samma frågeställningar som du har, men efter att ha funderat fram och tillbaka LÄNGE nu, så kör vi... *ler* Du kan ju kolla på min inforuta, vi har FLERA saker som sammanfaller! OM jag lyckas bli gravid tänker jag ta fostervattensprov, och planerat kejsarsnitt vill jag ha efter två akuta!
Skrivet av    Helen

Artiklar från Familjeliv