Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ett känsligt problem

Skrivet av kalle
Jag har en liten underbar dotter som nu är tre månader och jag har en fru som jag älskar. Men jag har ett problem som har med sex att göra. Det går för fort för mig. Jag hinner inte mer än in i min fru innan jag kommer och jag tycker det blivit värre sen jag blev pappa. Är det flera som känner igen sig i detta eller är det bara jag? Om det finns fler. Så skulle jag gärna vilja veta hur ni löst det?
Svar på tråden: Ett känsligt problem

Vad som är säkert är...

att det finns fler som har det problem! Jag befinner mig inte i den grupp men jag har sett många råd som i all enkelthet kan finnas i 2 klasser: 1: Skjut av laddningen 1-2 timmer innan det är dax för drabbning. Då håller man längre oftast. 2: Träning. Om ni går in för att det är träningsdax ett tag kan ni leka så att det _nästan_ går för dig. Stoppa då och lugna dig ett hekto. Sen när \"den värsta krampen\" har släppt kan ni hålla på igen tills det är nära osv. På det vis kan du lära dig att känna när det är \"strax innan\" samt i viss mån hålla tillbaka. Kombinera gärna båda metoderna. Lycka till.
Skrivet av    Totte

start&stopp

start& stopp metoden är väldigt bra antingen om du övar med din sambo eller om du gör det själv! start/ stoppa 4 ggr sen så låter du det komma men fokusera på vad du håller på med tänk aldrig på något annat för att fördröja, det handlar bara om egen kontroll. Du kanske är allmänt stressad försök tagga ner i allt & prata med din fru så du kan slappna av i mesta möjliga mån, det löser sig säkert men det tar tid & träning!!!!
Skrivet av    been there

hej

man kan ju fixa sig själv ett tag innan..då tror jag att det fixar sig. lycka till
Skrivet av    jk

Knipträning funkar jättebra!

Ska försöka beskriva hur du kan göra. Det är mina egna kroppsliga upplevelser som jag försöker beskriva så du får försöka översätta dem till din egen kropp. Om du tänker dig att du ska knipa ihop för att sluta kissa så kniper du ihop framtill, så att säga. Om du sedan tänker dig att du ska försöka knipa ihop för att inte fjärta så kniper du ihop röven, baktill så att säga. I området däremellan ligger de muskler du ska träna upp. Om du kniper ihop på rätt sätt känns det annorlunda än ovanstående beskrivningar, närmast som om man drar ihop eller upp den delen av penis som fortsätter bakom pungen. Du kommer att fatta direkt när du hittat rätt. Träna på korta sammandragningar (fram, bak och \"centrerat\") tills du tydligt känner skillnaden mellan musklerna. Försök sedan att hålla den centrerade sammandragningen så länge som möjligt, det går bara korta stunder (några sekunder) till en början men fortsätt att träna så märker du snart stor skillnad. Kör 5-10 sek knip, 10 repetitioner 3-5 ggr per dag. Öka ut kniptiden vartefter men akta dig så du inte får kramp... det är inte kul! Du kan träna på detta när som helst, ju oftare desto bättre, och det är bara bra om du tränar i många olika situationer. I bilen, på bussen,när du går, framför TV:n, vid datorn, innan du somnar, precis när du vaknat, etc. Prova sedan att onanera och då ska du knipa när du känner att du är på väg att komma. Träna ofta och regelbundet (bra för prostatan också ;-)). Snart kommer du att ha råkoll på när du är på väg och kan kontrollera din orgasm. Testa i olika ställningar, själv tycker jag det är svårast att knipa om jag står på knä med benen långt isär (ungefär som när jag tar hustrun bakifrån) och det är också svårare att knipa samtidigt som jag juckar. Denna metod gör att du får närmast total kontroll över din utlösning/orgasm. Det finns en tendens att ståndet mjuknar om man kniper för hårt/länge men det kommer snabbt tillbaka igen när man \"släpper taget\". Intressanta följder är att kuken känns större när man knipit av några gånger under ett samlag, det är som om kroppen skickar in mer blod. Till slut får man liksom värsta utrustningen som levererar mer än man trodde var möljigt. Man har ett riktigt spett som räcker hur länge som helst. Sen upptäcker man att man absolut inte behöver skjuta av varje gång, det är nog häftigt som det är. Det är en liten kick att kunna vara redo när det behövs. När man sedan verkligen släpper taget och kommer så blir det fyrverkerier som heter duga. Personligen försöker jag sänka tempot precis på slutet för att orgasmen ska hinna sprida sig i kroppen ordentligt, jävlar i mig vilka resor det kan bli!
Skrivet av    Lasseman

Ja det är inte kul..

..det brukar lösa sig med tiden dock. Det finns ju lite krämer att välja på, jag tror det är nån typ av bedövningshistoria. Finns lite överallt på nätet.
Skrivet av    StefanD

Artiklar från Familjeliv